Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Česko

Výborný výkon KL Racingu a Sýkoru na Šumave

Monday, 02. 05. 2016 - 09:31, Public relations   

Výborný výkon KL Racingu a Sýkoru na Šumave

Slovenský KL Racing Rally Team počas uplynulého piatka a soboty odštartoval český rally šampionát. Výsledkom bolo ôsme miesto absolútneho poradia, ale aj šieste miesto v triede 2.

 

Vladislav Maschl;dsc8217-edit.jpg

Deväť vozidiel špecifikácie R5, trojica WRC-čiek, množstvo S2000-cok, ale aj veľkých štvorkoliek. Celkovo sedemdesiatdeväť súťažných posádok obsahoval zoznam štartujúcich v rámci tohtoročnej Rallye Šumava Klatovy.

Vladislav Maschl;dsc7337-edit.jpg

Slovenský KL Racing Rally Team sa, ako sme vás už informovali, postavil na štart jednej z najstarších českých rally súťaží spoločne s posádkou Jan Sýkora - Štěpán Palivec a Škodou Fabia R5. Náročná súťaž, ktorej štart bol situovaný na piatkový podvečer mala v pláne absolvovať počas úvodného súťažného dňa celkovo päť meraných úsekov. Tie sa vo veľkej miere jazdili po tme, pričom Janovi s Štěpánom patrilo po ich absolvovaní šieste miesto absolútneho poradia. Na sobotu, čiže druhý deň súťaže pripravil organizátor ďalších sedem, nie menej náročných skúšok. Po ich absolvovaní patrila v cieli 51. Rallye Šumava Klatovy posádke slovenského KL Racing Rally Teamu ôsme miesto absolútneho poradia, ale aj šieste v triede 2.

Vladislav Maschl;dsc6962-edit.jpg

„Výborná súťaž, neskutočne silná konkurencia vrátane dvojice továrenských posádok, ale aj vynikajúci výkon našej posádky," takto v krátkosti zhodnotil priebeh 51. Rallye Šumava Klatovy Marek Lokaj, manažér KL Racing Rally Teamu. „Z môjho pohľadu musím povedať, že som spokojný. Syky išiel so Škodou Fabia R5 prvý krát a myslím, že to dopadlo nad očakávania. Chalani nielenže splnili cieľ, ale doviezli auto až do cieľa celé a neporušené. Navyše vybojovali prvé body do priebežného poradia šampionátu. Ja im za to ďakujem. Samozrejme moja vďaka patrí aj mechanikom za výbornú prípravu auta a partnerom tímu za podporu."

kl-racing-partner-2016-1.jpg

Miro Majláth

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri