Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Výborný úvod kopcovej sezóny pre XIQIO a Tomáša Ondreja

Wednesday, 27. 04. 2016 - 16:01, Public relations   

Výborný úvod kopcovej sezóny pre XIQIO a Tomáša Ondreja

Slnko, dážď, ale aj sneh sprevádzaný silným nárazovým vetrom zažili účastníci úvodného podujatia slovenského šampionátu pretekov automobilov do vrchu. XIQIO Racing Team a Tomáš Ondrej odchádzali domov so striebrom.

 

Tibor Szabosi;bf2a4510.jpg

Druhé európske kopcové podujatie, úvodné slovenské v podstate ani nebolo v XIQIO Racing Teame v pláne, nakoniec však predsa len „Srnka" spoločne so Škodou Fabia WRC, do Rakúska cestoval. Oplatilo sa, veď domov, na Slovensko odchádzal s druhým miestom, ale aj poriadnou nádielkou bodov do priebežného hodnotenia seriálu.

Tibor Szabosi;bf2a4506.jpg

„Teším sa, že sme sa dali v tomto roku aj na kopce. Nie je ešte na sto percent rozhodnuté, či absolvujeme všetky, ale práve Rechberg som potreboval na odskúšanie malých úprav, ktoré som na aute po Eger Rallye urobil. Aj z toho dôvodu idem s restriktorom a musím povedať, že auto teraz funguje naozaj perfektne. V prvej súťažnej jazde sa mi podarilo zajazdiť výborný čas, pričom za mojim chrbtom ostali aj naozajstné kopcové špeciály, v druhej mi pár sekúnd na slovenské absolútne víťazstvo chýbalo. Napriek tomu som veľmi spokojný. Chcel by som poďakovať v prvom rade šéfovi tímu Mariánovi Mičákovi, ale aj všetkým partnerom za podporu," opísal bezprostredne po dojazde do cieľa svoje pocity Tomáš Ondrej.

Tibor Szabosi;gh7p3570-4.jpg

S takýmto výsledkom nemohol byť nespokojný aj už spomínaný manažér XIQIO Racing Teamu Marián Mičák: „Priznám sa, ja som do Rechbergu z dôvodu pracovných povinností nemohol vycestovať, tak som Tomášov výkon sledoval iba na internete. Po prvej súťažnej jazde sa mi ani nechcelo veriť, že bol taký rýchly. Druhé miesto v absolútnom Slovenskom poradí, ale aj víťazstvo v skupine A+3000 je špičkový výsledok. Všetko dopadlo perfektne, som naozaj spokojný a moja vďaka patrí nielen Tomášovi a jeho mechanikom, ale aj partnerom tímu."

Miro Majláth

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri