Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Výborný, ohňový výkon Slovak National Hill Climb Team v Cazine

Wednesday, 10. 08. 2016 - 17:51,    

Výborný, ohňový výkon Slovak National Hill Climb Team v Cazine

Nielen výborný výkon, ale aj efektnú ohňovú show predviedli jazdci Slovak National Hill Climb Temu v bosniackom Cazine.

 

13939969-10208714815499744-1464615733-o.jpg

Nádherné letné počasie, výborne pripravená trať ale aj viac ako sto štartujúcich z viacerých európskych krajín. Také boli preteky v bosnianskom Cazine, na ktorých štart sa postavila aj trojica jazdcov bratislavského Slovak National Hill Climb Teamu.

14002490-10208714814899729-601030259-o.jpg

Spomedzi nich najlepší výsledok dosiahol Peter Ambrúz jazdiaci na vozidle Vauxhall Vectra v skupine E1. Napriek tomu, že do tejto skupiny patria aj podstatne silnejšie a objemovo väčšie vozidlá, Petrovi sa podarilo dojazdiť na trinástej priečke absolútneho poradia, pričom navyše bral body za ôsme miesto v rámci seriálu FIA Zóna strednej Európy.

Tibor Szabosi;gh7p2205-2.jpg

Rovnako Petrovi Kacvinskému jazdiacom v skupine N s Renaultom Clio RS sa podarilo výborne zabojovať, keď rovnako ako Ambrúz za svojim chrbtom zanechal aj niekoľko silnejších vozidiel a deviatym miestom v skupine zabodoval do už spomínaného seriálu FIA CEZ.

Tibor Szabosi;gh7p1637-4.jpg

Sergeja Škarpíška konečne na Jankovom vŕšku začal poslúchať Opel Calibra. Tu v Cazine poslúchanie prestalo a po tom, čo mu „ojnica podala ruku", Calibra začala horieť. Našťastie dobre zafungoval hasiaci systém, ktorý sa postaral o to, že na vaute vyhorel iba motorový priestor a našťastie nezhorelo celé auto.

Tibor Szabosi;c30i1540.jpg

„Škoda toho rozleteného motora a následného požiaru na Calibre. Žiaľ, v motoristickom športe sa aj takéto veci stávajú. Ak by sa táto nepríjemná udalosť nebola stala, povedal by som, že to bol jeden z veľmi pekných víkendov. Opäť sme sa po roku stretli s niektorými kamarátmi, dobre sme sa zviezli, ale aj vybojovali ďalšie body do seriálu FIA Zóna strednej Európy. Teraz nás však namiesto oddychu čaká skladanie nového motora a naťahovanie novej elektriky v Calibre. Napriek tejto nepríjemnosti som spokojný," zhodnotil preteky v Cazine Peter Ambrúz, manažér Slovak National Hill Climb Teamu.

Miro Majláth

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri