Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Vstúpi Audi do F1?

Friday, 16. 06. 2017 - 10:12, Ľuboš Kašický   

Vstúpi Audi do F1?

V posledných rokoch značka Audi odmietala špekulácie o vstupe do F1. Stále je však medzi pozvanými potenciálnymi výrobcami na jednaniach s FIA.

Samozrejme, že správny novinár využije každú príležitosť, aby dostal odpoveď na svoje otázky. Nemeckí kolegovia z denníka Kolner Express pritlačili na športového šéfa Audi, Dietera Gassa. „Toto nie je správny moment," bránil sa Gass.

audi02.jpg

Koncern Volkswagen, pod ktorý značka Audi patrí, stiahol Audi z MS vytrvalostných špeciálov a dokonca aj svoj úspešný tím v MS rely. V tomto kontexte je teda vyjadrenie Dietera Gassa pochopiteľné. Lenže na druhej strane však FIA už jedná o nových predpisoch pohonných jednotiek pre F1 na sezónu 2020 s výrobcami motorov a medzi prizvanými potenciálnymi novými výrobcami je aj Audi. Značku zastupuje Stefano Domenicali, ktorý je aj šéfom Lamborghini. Je teda vstup Audi, ktorá má tak bohaté skúsenosti s vývojom silných vytrvalostných špeciálov, do F1 naozaj tak nereálny?

audi03.jpg

audi01.jpg

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri