Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Vráti sa Alonso do tímu Renault?

Monday, 09. 07. 2018 - 15:36, Ľuboš Kašický   

Vráti sa Alonso do tímu Renault?

Zatiaľ, čo ešte doznieva smiech, ktorý svojim správaním vyvolal Hamilton a jeho tím Mercedes, tak sa nám na pozadí už črtá ďalšia pikantná špekulácia.


Španiel Fernando Alonso odjazdil v tíme Renault šesť sezón a získal s ním dva majstrovské tituly (2005, 2006). Jeho frustráciu z neúspechov v McLarene všetci sledujeme v priamom prenose a vidíme aj to, ako ju zaháňa pokusmi v IndyCar a vo vytrvalostných špeciáloch. Najnovšie šéf McLarenu Zak Brown priznal, že to nie je len v motoroch prečo nemajú lepšie výsledky. A preto sa začalo znova špekulovať o tom, ako na to zareaguje Alonso.

Martin Trenkler;ren3174.jpg

Pilot McLarenu a čerstvý víťaz prestížnej 24-hodinovky v Le Mans je vo svojich 36-rokoch stále žiadaný špičkový pretekár a mohol by si vyberať. V Mercedese, Ferrari a RedBulle je však plno a tak veľa možností vo formule jeden neostáva. Neustály progres však v ostatnom čase ukazuje tím Renault a to by mohla byť cesta aj pre nespokojného Španiela. Ten túži po víťaznom aute.

Martin Trenkler;18at-hulkenberg-05.jpg

McLaren prešiel v tejto sezóne na motory Renault a Španiel je znova v kontakte s Francúzmi. „S našimi pilotmi sme nateraz spokojní," tvrdí šéf tímu Renault, Cyril Abiteboul. „Netajím však, že ak sa výkonnosť tímu bude zvyšovať aj naďalej, tak budeme prehodnocovať aj otázku pilotov."

Martin Trenkler;11o2118.jpg

Je teda Alonso naozaj v hľadáčiku Renaultu? „Myslím si predovšetkým, že Fernando si to musí najprv ujasniť sám so sebou, či chce v F1 pokračovať, alebo nie. Máme pred ním veľký rešpekt, ale pre nás je dôležité angažovať pretekára s ktorým budeme môcť počítať niekoľko sezón. Nemôžem vylúčiť ani zmluvu s Alonsom, no určite jednoročný kontrakt neprichádza do úvahy," uzatvára Cyril Abiteboul.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri