Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Vo Vranove budú KL Racing reprezentovať Kukučka, Cireň a Popovič

Wednesday, 09. 08. 2017 - 10:12, Public relations   

Vo Vranove budú KL Racing reprezentovať Kukučka, Cireň a Popovič

V rámci augustovej Rallysprint Vranov 2017 nasadí KL Racing Rally Team trojicu súťažných posádok, pričom všetky sa predstavia na vozidlách Mitsubishi Lancer EVO IX.

Tibor Szabosi;c30i8678-5.jpg

Rýchlostné skúšky Rudník, Zámutov a Dubník netreba asi nejako zvlášť priaznivcom slovenských rally súťaží nejako zvlášť predstavovať. Odjazdilo sa už na nich množstvo rýchlostných skúšok a boli zaradené aj do viacerých rally súťaží na východe Slovenska. V tomto roku ich na svoju súťaž použije aj organizátor Rallysprintu Vranov 2017.

Tibor Szabosi;c30i0050-5.jpg

Práve súťaž vo Vranove si vybral slovenský KL Racing Rally Team na rozjazd pred blížiacou sa Rally Trebišov, ktorá je zaradená ako predposledné kolo Majstrovstiev Slovenska v rally 2017.

Tibor Szabosi;c30i9410-8.jpg

Ako sme už v nadpise naznačili, na Rallysprinte Vranov 2017 bude KL Racing Rally Team reprezentovať hneď trojica súťažných posádok. Prvou bude dvojica Tomáš Kukučka - Peter Vejačka, hneď za nimi sa na trať vydá aj posádka Pavol Cireň a Pavol Hronec, no a v treťom vozidle sa predstaví Roman Popovič. Možno ste si všimli, že sme zámerne nehovorili o tom, ktorá posádka vyštartuje na ako vozidle. Dôvod je jednoduchý, všetky tri totiž budú štartovať na zhodných vozidlách Mitsubishi Lancer EVO IX. Môžeme sa tak tešiť okrem súboja s ostatnými posádkami, aj na akýsi mikro súboj v rámci KL Racing Rally Teamu. Kto sa stane jeho víťazom môžeme síce tipovať víťaza, správnu odpoveď sa však aj tak dozvieme až po súťaži.

Tibor Szabosi;c30i9076-5.jpg

Rallysprint Vranov 2017 štartuje v sobotu 12.8.2017. Organizátor pre všetkých súťažiacich pripravil trať, ktorá je zložená z dvoch rýchlostných skúšok, pričom tie absolvujú zúčastnení dvakrát tam a dvakrát späť, čiže na trati ich diváci budú mať možnosť sledovať hneď osemkrát. Štart súťaže je plánovaný na 8:00 hodinu a cieľ približne na 17:00 hodinu.

kl-racing-2017.jpg

KL Racing, M. Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri