Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Vlado Hanuš smeruje na Agrotec Hustopeče

Wednesday, 14. 06. 2017 - 10:22, Public relations   

Vlado Hanuš smeruje na Agrotec Hustopeče

Vlado Hanuš s Milanom Timkom opäť predstavia Ford Fiesta R5 tímu VH Autoracing. Stane sa tak v rámci štvrtého kola slovenského rally šampionátu, v Hustopečiach.

Martin Paľov;ik8a4591-2.jpg

Pre Vlada Hanuša Rally Hustopeče nie sú vôbec novou súťažou. Na rozdiel od niektorých jeho slovenských kolegov, ktorí tu prvýkrát štartovali iba v minulom roku, Vlado sa na štart tejto súťaže postavil premiérovo už v sezóne 2014. Vtedy ho zradila súťažná technika čoho následkom bolo odstúpenie zo súťaže. O rok neskôr, čiže v roku 2015 Vlado už dojazdil až do cieľa, pričom mu v absolútnom poradí patrila devätnásta priečka, ale aj ôsme miesto v triede 3. V minulom roku, keď už Rally Hustopeče patrila aj do slovenského rally šampionátu tu Vlado dojazdil práve v rámci domácich majstrovstiev na peknom druhom mieste v triede 3, ale aj na siedmom mieste v rámci slovenského bodovania. Teraz sa do Hustopečí vracia opäť, v spolupráci s Milanom Timkom a Fordom Fiesta R5.

Tibor Szabosi;c30i9871-6.jpg

„Je to tak, v tohtoročnej sezóne sa na štart Agrotec Rally postavím už po štvrtýkrát. Nie je to náhoda, práve táto súťaž je z môjho pohľadu výnimočná, jazdí sa tu na rozdielnych povrchoch, čiže aj na asfalte, aj na šotoline. Navyše je každý rok súťaž naozaj kvalitne organizačne pripravená a celá urobená doslova ako sa hovorí „na päť korune". Jednoducho sa sem rád vraciam a inak to nebude ani teraz. Pred súťažou nás čaká ešte test pri ktorom odskúšame auto, ale urobíme aj potrebné nastavenia na túto súťaž. Súťaž v Hustopečiach je veľmi náročná nielen na samotnú posádku, ale aj na techniku. Navyše tu štartuje okolo 120 naozaj špičkových posádok a myslím, že nepoviem blbosť ak zaradím tunajšiu súťaž ako menšieho brata legendárnej Barum Rally, kde je vždy neskutočne veľká konkurencia hlavne v triede 2 a 3. Budem sa snažiť o čo najlepšie celkove umiestnenie a doviesť Fionu úspešne do cieľa," vysvetlil Vlado Hanuš.

Martin Paľov;ik8a3001.jpg

XIII. Agrotec petronas Syntium Rally Hustopeče 2017 štartuje už nadchádzajúci piatok o 19:00 hodine. Po tomto slávnostnom akte čaká všetkých súťažiacich v priebehu piatka večera a soboty cez deň náročných dvanásť rýchlostných skúšok, ktoré ich dovedú až na cieľovú rampu. Na nej môžu diváci prvú súťažnú posádku očakávať od 16:34 hodiny v sobotu.

Tibor Szabosi;c30i8386-1.jpg

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri