Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Vlado Hanuš sa vracia na začiatok

Thursday, 13. 07. 2017 - 21:15, Public relations   

Vlado Hanuš sa vracia na začiatok

Nie nebojte sa, Vlado Hanuš sa na Rally Lubeník nepredstaví opäť v rally škole, to sa nám iba vrátili spomienky spred štyroch rokov. Presne na Rally Lubeník sa totiž Vlado Hanuš predstavil premiérovo v Majstrovstvách Slovenska v rally.

 

Tibor Szabosi;c30i8782-3.jpg

Štyri roky je dlhý čas na zbieranie skúseností. Tých už má dnes Vlado Hanuš spoločne s VH Autoracing Teamom dostatok a aj preto sa v tohtoročnej sezóne rozhodol štartovať s vozidlom Ford Fiesta R5, s ktorým sa už divákom predstavil na niekoľkých súťažiach. Inak tomu nebude ani v Lubeníku, pričom spoločnosť počas celej súťaže mu bude robiť spolujazdec Milan Timko.

Michal Bobko;dsc7439.jpg

„Na Rally Lubeník sa každý rok teším. Táto súťaž prináša so sebou nostalgické myšlienky na prvé ostré kilometre. Rovnako ako na ostatných podujatiach, aj tu sa predstavíme s Fordom Fiesta R5. Auto sme doviezli iba včera z Moravy, mal ho totiž prenajaté Martin Vlček, ktorý s ním absolvoval Rally Bohemia. Z toho dôvodu sme ani nemali čas testovať, čiže testom budú prvé ostré kilometre v Lubeníku. Martin mi tvrdil, že auto fungovalo úžasne, som teda zvedavý či sa podarilo odstrániť drobný problém, ktorý sme mali v Hustopečiach. Rally Lubeník beriem ako taký menší rozbeh pred ERC Rajd Rzeszowski, kde chceme štartovať. Na Barum Rally Zlín totiž auto opäť pôjde asi na prenájom, čiže ja sa tohto podujatia nezúčastním," vysvetlil Vlado Hanuš.

Tibor Szabosi;c30i9884-4.jpg

IX. Rally Lubeník 2017 odštartuje počas piatka a soboty 14. - 15.7.2017. Súťažiacich celkovo čaká šesť náročných rýchlostných skúšok. Ako sa na nich darilo posádke VH Autoracing Teamu, Vladovi Hanušovi a Milanovi Timkovi sa dozvieme v sobotu podvečer.

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri