Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Vlado Hanuš s Jardom Novákom aj do Trebišova

Thursday, 31. 08. 2017 - 20:32, Public relations   

Vlado Hanuš s Jardom Novákom aj do Trebišova

Po minulo týždňovom spoznávaní uvidíme Vlada Hanuša so spolujazdcom Jaroslavom Novákom aj v rámci predposledného kola slovenského rally šampionátu, na DeutschMann Rally Trebišov.

 

Tibor Szabosi;c30i9114-4.jpg

Pekný výkon, ale aj splnenie si detského sna predviedla dvojica Vlado Hanuš - Jaroslav Novák v rámci minulo víkendovej Barum Czech Rally Zlín. Podujatie započítavané do seriálu FIA ERC navyše poriadne „rozohrialo" Vlada Hanuša a jeho Ford Fiesta R5 pred ďalším domácim rally podujatím.

Tibor Szabosi;c30i8508-6.jpg

„Ako som už hovoril, hneď po návrate z dovolenky som sadol na barumke do súťažného auta, navyše s novým spolujazdcom. S Jardom sme sa hneď dobre zohrali a aj jeho zásluhou sa mi podarilo doviezť celú, bez jediného škrabanca do cieľa neskutočne náročnej ale o to krajšej Barum Rally Zlín. Fiona išla „ako víno" a pevne verím, že tak bude fungovať aj na DeutschMann Rally Trebišov. Práve na tejto domácej súťaži sa opäť predstavím v aute spoločne s Jardom Novákom a verím, že sa nám bude dariť aj na našich východoslovenských tratiach. Je už teraz jasné, že tie budú rovnako náročné a záľudné, ale my sme pripravení ich zvládnuť," povedal Vlado Hanuš pred cestou do Trebišova.

Martin Paľov;ik8a3172.jpg

Predposledné kolo Majstrovstiev Slovenska v rally 2017 odštartuje v rámci podujatia DeutschMann Rally Trebišov v dňoch 1. - 2.9.2017. Na piatok je plánované slávnostné predstavenie súťažiacich v Trebišove, na sobotu zase absolvovanie šiestich rýchlostných skúšok a cieľ, ktorý bude od 16 hodiny 30 minúty rovnako v Trebišove.

Miro Majláth 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri