Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Vlado Hanuš ide na Auto Show „vyvenčiť" Fionu

Friday, 10. 11. 2017 - 08:47, Public relations   

Vlado Hanuš ide na Auto Show „vyvenčiť

Záver sezóny slovenských automobilových súťaží už tradične aj v tohtoročnej sezóne uzavrie podujatie Auto Show na Slovakia Ringu. Štart na tomto ojedinelom podujatí si nenechá ujsť ani Vlado Hanuš a jeho VH Autoracing Team.

Tibor Szabosi;c30i3974-6.jpg

„Na Auto Show chodím naozaj rád. Je to jediné podujatie, na ktorom majú rally jazdci možnosť ukázať „svoju robotu" partnerom, známym, či kamarátom priamo z kokpitu súťažného vozidla. Na normálnych súťažiach zaradených do majstrovského seriálu to totiž samozrejme nejde a skúšať niečo takéto bez príslušného zabezpečenia je stáť jednou nohou v base. Preto som rád, že podujatie typu Auto Show na Slovensku pred ôsmymi rokmi vzniklo. V rámci neho si každý má možnosť vybrať presne to, čo mu vyhovuje. Niekto sem ide trhať rekordy a dosahovať najlepšie časy, iný zase zabaviť sám seba, kamarátov, partnerov, ale aj divákov. Ja patrím medzi druhú menovanú skupinu a KESKOMOBILE AUTO SHOW si chcem poriadne užiť. V minulých rokoch som tu štartoval s vozidlom Mitsubishi Lancer EVO X, teraz to bude s Fordom Fiesta R5, pre ktorú to bude premiéra. Teším sa na to," povedal Vlado Hanuš, ktorý sa divákom predstaví v spolupráci s vozidlom Ford Fiesta R5.

Tibor Szabosi;c30i5143-5.jpg

Podujatie KESKOMOBILE AUTO SHOW 2017 odštartuje v dňoch 10. - 11.11.2017 na Slovakia Ringu a voľné podujatie disciplín SAMŠ. Na štarte tak fanúšikovia motoristického športu budú mať možnosť sledovať nielen „rodu verných" rallystov, ale aj kopciarov, či okruhárov. Toto všetko sa bude diať na jedinečnej, presne na tento účel pripravenej trati, ktorá spája nielen samotnú pretekársku trať, ale aj obslužné komunikácie, nespevnený povrch, či adrenalínové prejazdy miestnymi tunelmi. Organizátor pre všetkých súťažiacich pripravil na piatok (10.11.2017) administratívne a technické podujatie doplnené o krátku testovaciu rýchlostnú skúšku, ale aj hromadnú obhliadku súťažnej trate. Na sobotu sú pripravené tri merané úseky z ktorých dva budú hodnotené. V treťom meranom úseku sa od súťažiacich neočakáva jazda na čas, ale pre oko diváka, čiže zdolávanie tohto úseku je logicky nazvaný ako exhibičná jazda. Štart jednotlivých rýchlostných skúšok je stanovený na 9:00, 11:00 a 13:00 hodinu.

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri