Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Vlado Hanuš a desiate miesto v rámci KESKOMOBILE AUTO SHOW 2017

Wednesday, 15. 11. 2017 - 15:42, Public relations   

Vlado Hanuš a desiate miesto v rámci KESKOMOBILE AUTO SHOW 2017

Vlado Hanuš a jeho VH Autoracing Team v rámci podujatia Auto Show poriadne prevetrali Ford Fiesta R5. Okrem zábavy povozil Vlado aj partnerov tímu a nakoniec dojazdil na desiatom mieste celkového poradia.

 

Tibor Szabosi;20171110-173248.jpg

Tohtoročná Auto Show nebola prvou na ktorej sa VH Autoracing zúčastnil. V minulosti sa však Vlado Hanuš divákom na Slovakia Ringu predstavil s vozidlom Mitsubishi Lancer EVO X. Tohto roku Vlado priviezol Fionu, s ktorou sme ho mali možnosť sledovať počas celej rally sezóny.

Tibor Szabosi;c30i0457-11.jpg

„V piatok, v rámci testovania som povozil množstvo partnerov. Priznám sa, že po piatku som bol tak vyjazdený, že sa mi v sobotu už ani nechcelo sadnúť do auta. Počasie však vyšlo, ráno vykuklo slniečko a ja som zmenil názor. Spolu s mojou spolujazdkyňou Karolínou Jugasovou sme sa poriadne zabávali. Na čas sme v rámci súťaže ani nepozerali a dosť ma prekvapilo, že to nakoniec vyšlo na desiate miesto absolútneho poradia. Super bola tá posledná rýchlostná skúška, v ktorej sa čas nemeral, keďže bola poňatá ako exhibičná, zameraná na zábavu súťažiacich, ale hlavne prítomných divákov. Myslím si, že tento rok volil organizátor najlepší formát súťaže. Boli to aj preteky, aj šou, čo bolo super. Moja vďaka patrí všetkým partnerom VH Autoracing Teamu, ale aj rodine, či kamarátom, ktorí pri mne stáli a pomáhali mi. Verím tomu, že pri mne budú stáť aj v budúcoročnej sezóne," povedal Vlado Hanuš po podujatí KESKOMOBILE AUTO SHOW 2017.

Tibor Szabosi;c30i1023-8.jpg

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri