Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Víťazstvo v triede 11 na Eger Rallye pre XIQIO Rally Team a Srnku

Thursday, 07. 04. 2016 - 09:31, Public relations   

Víťazstvo v triede 11 na Eger Rallye pre XIQIO Rally Team a Srnku

Slovenský XIQIO Rally Team spoločne s posádkou Tomáš Srnka Ondrej - Adam Gömöri dosiahli na piate miesto absolútneho poradia v rámci slovenskej časti 11. Eger Rallye 2016.

Tibor Szabosi;gh7p9217-2.jpg

Už pred úvodnou súťažou tohtoročnej sezóny sme vás informovali o tom, že počas nej bude košický XIQIO Rally Team reprezentovať posádka Tomáš Srnka Ondrej - Adam Gömöri na Škode Fabia WRC. V rámci úvodného podujatia slovenských majstrovstiev, ktorým bola 11. Eger Rallye v susednom Maďarsku, dokázali Tomáš s Adamom, že majú na to, aby aj s podstatne staršou technikou naháňali najnovšie rally špeciály. Výsledkom bolo víťazstvo v triede 11, ale aj šieste miesto absolútneho poradia v rámci celej Eger Rally a piate v rámci slovenskej časti súťaže.

Tibor Szabosi;bf2a0185.jpg

„Teoreticky, aj prakticky je celý tím spokojný s výsledkom. Ja som síce spokojný, že všetci sú spokojní, ale na druhej strane nie som spokojný. Všetko bolo dobré, len na aute, ak chceme bojovať so súpermi na najnovšej technike, musíme ešte poriadne zapracovať. Nie že by bolo zlé, všetko treba doladiť na tisíc percent," povedal Tomáš Ondrej po prejazde cieľovou rampou.

Tibor Szabosi;bf2a1284.jpg

S výkonom svojich zverencov bol naozaj spokojný aj manažér XIQIO Rally Teamu Marián Mičák: „Tak ako už Tomáš povedal, som spokojný. Tomáš s Adamom počas celej súťaže dokázali držať krok s podstatne novšími autami, čo bolo super. Máme doma plný počet bodov v triede, ale aj body v rámci absolútneho poradia. Je samozrejmé, že Tomáš, ktorý je špičkový jazdec ešte vie kde sú rezervy Škody Fabia WRC, tak on sám bude spokojný iba s lepším umiestnením. Na doladenie auta máme mesiac. Uvidíme sa na Rally Prešov."

Miro Majláth

Tibor Szabosi;bf2a0811.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri