Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné

Vítame Vás na novom autosportfoto.sk!

Wednesday, 02. 12. 2009 - 21:59, Lukáš Raník   

Vítame Vás na novom autosportfoto.sk!

Síce trošku predčasne, ale predsa Vám do Vašich domovov prinášame mikulášsko-vianočné prekvapenie! A to v podobe úplne nového grafického šatu nášho portálu Autosportfoto.sk! Po dlhých mesiacov príprav a práci na písaní nového kódu, Vám môžeme predstaviť konečný výsledok. Už hneď pri prvom pohľade určite zbadáte, že na stránke je prepracované úplne všetko.

new-logo.jpg

Poďme si spolu trošku predstaviť nový dizajn stránok tak, aby ste mohli naplno využívať jeho možnosti. Cela hlavná stránka, teda jej štruktúry sú podelené do modulov. V ľavej časti sa nachádzajú moduly s článkami, tlačovým servisom a tlačovými správami. V hlavičke modulu, na pravo máte k dispozícií tri tlačítka: šípku v ľavo, šípku v pravo a bieločierny krúžok.

new1-1.jpg

Šípky slúžia na listovanie medzi novšími a staršími článkami. Bieločierny krúžok má tú funkciu, že pri kliknutí naň sa zmení pozadie v článkoch, zo šedej na bielu farbu. Privítajú to určité tí návštevníci, ktorí neobľubujú čítanie z tmavého podkladu. Biela sa stane pre túto skupinu návštevníkov určite komfortnejšou.

new2-1.jpg

Keď ešte zostaneme pri moduloch na pravej strane sa nachádzajú moduly ako: Google translate, Profily jazdcov, Kalendár podujatí, Facebook a ďalšie. Tu Vám pri kliknutí myškou na hlavičku modulu ponúkame možnosť prispôsobiť si umiestnenie modulov na stránke podľa Vášho gusta. V krátkej dobe bude umožnené registrovaným návštevníkom uložiť svoje nastavenie umiestnenia modulov, aby ich opätovnej návšteve mali rozložené podľa uloženého nastavenia.

new3-1.jpg

Ďalšou novinkou je kompletne prepracovaná fotogaléria, ktorá funguje na modernej báze systému Ajax. Dopĺňa ju praktický Lightbox na komfortné prehliadanie fotografií.

new4-1.jpg

Z ďaľších spomeniem novovytvorené Profily jazdcov, kde postupom času nájdete profily jazdcov z WRC, IRC, či slovenských a českých jazdcov a tiež ich kompletné pretekárske štatistiky.

new5-1.jpg

Toľko na úvod. Veríme, že sa Vám nový dizajn stránky páči minimálne tak, ako nám. Portál je úplne „čerstvý", preto veríme, že nám budete tolerovať prípadné úvodné detské chyby, ktoré patria prirodzene k novým systémom. Ak na nejaké natrafíte, napíšte nám, aby sme počas úvodných dní prípadné chyby odstránili a portál doviedli do dokonalosti :-). Na stránkach sa bude samozrejme aj naďalej pracovať a časom sa môžete tešiť na ďalšie nové moduly, ktoré doplnia ďalšiu funkčnosť.

Ale dosť bolo už rečí:

WELCOME TO NEW AUTOSPORTFOTO.SK!

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri