Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Víkend plný noviniek, očakávaní....

Tuesday, 05. 05. 2009 - 09:11, T. Szabosi   

Víkend plný noviniek, očakávaní....Po dvoch rokoch neúspechov a trápenia sa s autom sme boli strašne zvedaví, čo si na nás swiftik vymyslí teraz. No nad naše očakávanie to dopadlo nadmieru dobre. V sobotu som sa síce narobil, pretože mi nefungoval posilňovač riadenia., no časy neboli až také zlé. V sobotu som skončil na celkovom 10.-tom mieste a po ukončení pretekov sme sa pustili do opravy.

Tibor Szabosi;img_2773.jpg

Po skontrolovaní všetkých častí elektrického posilovača riadenia sme zistili že chyba je v softvéry. Po konzultácii so špecialistom na riadiace jednotky MOTEC pre Čechy a Slovensko, p. Mickom Kehlom, sa nám podarilo chybu odstrániť a o polnoci sme sa mohli uložiť do postele.

Tibor Szabosi;img_3083.jpg

V nedeľu som si už začal jazdy užívať a postupne som aj sťahoval sekundy. Hneď v prvej tréningovej jazde sa mi podarilo zlepšiť najlepší sobotňajší čas skoro o 1,5 sek. Nakoniec najlepší čas bol 2:10,193, čo ma dostalo na 6. miesto celkovo a v triede E1 na tretie miesto.

Tibor Szabosi;img_3672.jpg

Po dvoch rokoch trápenia som dúfal už v lepšie výsledky v túto sezónu ale hneď prvý pretek to dopadlo nad moje očakávanie. Už sa teším na ďalšie preteky a výborné výsledky.

TEAM A-AUTO s.r.o.





Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri