Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Maťo Homola: "Víkend mojimi očami"

Wednesday, 24. 06. 2015 - 14:37, Public relations   

Maťo Homola:

Ahojte, chcem sa podeliť o ešte stále čerstvé emócie z uplynulého víkendu zo Slovakia Ringu.

Bol to víkend, na ktorý som dlho čakal. Splnil sa mi sen, ďalší sen. Bol to aj víkend plný emócii a zážitkov.

Tibor Szabosi;h7p2054-6.jpg

Chcel som hlavne vyhrať na Slovakia Ringu pred domácim publikom. Doma je vždy doma. A to je vždy špeciálne. Môj SEAT Leon Cup Racer je úžasné auto a keďže to boli stále len druhé preteky v ňom, nevedel som sa dočkať. A opäť ma nesklamal.

Aspoň jedny preteky som chcel vyhrať a chýbal možno len kúsok. Ale celkové druhé miesto ma stále drží na dosah môjho cieľa vyhrať celkovo ETCC.

Tibor Szabosi;0y2a0123.jpg

Bol to pre mňa aj víkend plný tlaku a očakávaní. Rodina, známi, priatelia, sponzori, návštevníci, tí všetci očakávajú víťazstvo. Ale tým to nekončí. Kopec rozhovorov pre TV, oficiálny program, ale aj neoficiálny, je to však show hlavne pre divákov, každý chce fotku, podpis, pár slov. Vždy som si hovoril, ze sa musím snažiť vyhovieť všetkým. Aj ja by som to tak chcel.

Tento víkend však bol špeciálny aj tým, že som ako prvý Slovák mal možnosť jazdiť s najlepšími jazdcami na svetovej úrovni WTCC. Tí ma vrúcne medzi seba prijali a dosť sa ma vypytovali, čo som bol prekvapený. A to sa bavíme o takých esách ako Loeb, Monteiro, Huff, Michelisz alebo Catsburg.

Tibor Szabosi;0y2a0725.jpg

Jedným slovom zážitok.

Ak by som to mal zhrnúť s odstupom času, najťažšie boli prechody medzi ETCC a WTCC, častá zmena koncentrácie, focus vždy na nové auto, striedania taktiky, debaty najprv s mojim "seatovým" tímom a potom medzinárodným Camposom.

Veľmi mi pomohli moji najbližší a aj môj novy mentálny coach, ktorý pripravuje profesionálnych športovcov.

Som vďačný a nadšený z 11. miesta v kvalifikácii. Človek má vždy nejaké vnútorné i keď malé pochybnosti, či dokáže súperiť s tými najlepšími a ja som rád, že som všetkým a aj sebe dokázal, že na to mám. Ôsmi najrýchlejší čas v druhých pretekoch bol bonusom.

Jediné, čo nám chýbalo bolo viac času, viac kilometrov, viac kôl. Ak by bolo viac času, viem si predstaviť aj lepší výsledok.

Tibor Szabosi;0y2a1122.jpg

Pevne však verím, že môj čas ešte príde.

A na záver týchto pár slov, ďakujem ešte raz Vám všetkým za podporu. Už tento víkend sa Vás budem všetkých snažiť potešiť z Francúzska a so svojim SEATom vyhrať preteky. Držte palce.

A špeciálne ďakujem mame a otcovi.

Váš Maťo

reklamni-medialni-patneri-2015.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri