Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Vieme prečo bol Kubica znova v Grove

Tuesday, 19. 12. 2017 - 09:29, Ľuboš Kašický   

Vieme prečo bol Kubica znova v Grove

Poliak a jeho manažér Nico Rosberg bojujú, ako sa len dá, aby získali šancu štartovať v nasledujúcej sezóne vo formule jeden za tím Williams.

Podľa niektorých zdrojov bol už minulý týždeň Poliak z kola von. Vo štvrtok sa však poponáhľal znova do centrály tímu Williams v Grove a my už vieme prečo.

Dôvodom bola reakcia na „ruský kufrík" plný miliónov dolárov, ktoré vraj ponúka Sergej Sirotkin. Kubica síce disponuje iba polovičnou čiastkou, akú vraj ponúka ruská strana, no spolu s Nicom Rosbergom, ktorý Poliakovi robí manažéra, vymysleli ďalšiu alternatívu pre Poliakov štart.

Martin Trenkler;_t282829.jpg

Sedem miliónov za úvodných sedem štartov v sezóne F1 2018! To je vraj aktuálna ponuka, ktorú navrhol Kubica s Rosbergom tímu Williams. Ak by ani po týchto štartoch v úvode sezóny Poliak nepresvedčil svojimi výkonmi, tak uvoľní miesto Sirotkinovi.

Martin Trenkler;_t282896.jpg

Pre tím Williams je to dobrá ponuka. Každopádne na tom finančne získa. Kubica je marketingové lákadlo a milión za jeden štart je čistý zisk. Navyše sú tu stále otvorené dvere aj pre ruské milióny, ktoré vykukujú z kufra. Tak ako sa vo Williamse rozhodnú? Odpoveď budeme vraj poznať v januári.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri