Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

VI. Auto Show Slovakia Ring 2015 – Zvláštne ustanovenia

Thursday, 10. 09. 2015 - 19:33, Public relations   

VI. Auto Show Slovakia Ring 2015 – Zvláštne ustanovenia

Slovenská rally sezóna síce v tomto roku skončila o niečo skôr, napriek tomu ešte nie je úplne na konci. Všetkých súťaženia chtivých totiž čaká už tradičná, záverečná Auto Show na Slovakia Ringu.

 

Tibor Szabosi;h7p6146-3.jpg

Podujatie, ktoré sa za posledných päť rokov stalo už pevnou súčasťou slovenskej rally scény na štart každoročne láka množstvo súťažiacich vrátane najnovšej techniky nielen zo Slovenska, ale aj Čiech, Maďarska, či Poľska. Samozrejme každým rokom narastá aj počet divákov, ktorý toto podujatie, jediné svojho druhu na Slovensku navštevujú. Dobrou správou pre všetkých motoristických fanúšikov je, že ani v tomto roku Auto Show Slovakia Ring v kalendári motoristických podujatí chýbať nebude. Odštartuje v dňoch 13. - 14. 11. 2015 v areáli Slovakia Ring v Orechovej Potôni.

Tibor Szabosi;h7p4033-3.jpg

Aby automobilová súťaž fungovala bez akýchkoľvek problémov, organizátor vždy musí vydať Zvláštne ustanovenia. A presne tie, ktoré prislúchajú k podujatiu VI. Auto Show Slovakia Ring 2015, nájdete v prílohe.

Miro Majláth

ZU - VI. Auto Show 2015

Prihlasovanie na VI. Auto Show 2015: www.prihlaska-sams.sk



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri