Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

VH Autoracing po vydarenom Vyškove smeruje na Rallye Tatry

Thursday, 24. 05. 2018 - 11:38, Public relations   

VH Autoracing po vydarenom Vyškove smeruje na Rallye Tatry

Vlado Hanuš s Karolínou Jugasovou sa predstavia slovenským rally fanúšikom v rámci druhého kola Majstrovstiev Slovenska v rally 2018 v Poprade, na legendárnej Rallye Tatry.

Pred dvoma týždňami posádka slovenského VH Autoracing, Vlado Hanuš s Karolínou Jugasovou absolvovali rally súťaž na Morave, na podujatí Rally Vyškov 2018. Výsledok ôsme miesto absolútneho poradia, ale aj víťazstvo v Pohári organizátora na náročných tratiach a naozaj špičkovej konkurencii bol výborný výkon hodný uznania.

Tibor Szabosi;c30i5560asf.jpg

„Rally Vyškov 2018 nám ozaj vyšla. Bola to náročná súťaž a na trati sme bojovali v silnej českej konkurencii. Naša Fiona fungovala špičkovo a nám sa darilo s konkurenciou držať krok. Bol som s touto súťažou veľmi spokojný," zaspomínal Vlado Hanuš na Rally Vyškov 2018.

Martin Paľov;ik8a2417-3.jpg

Moravská súťaž je však už minulosťou a teraz sa treba pozrieť na prítomnosť. Tou je fakt, že už počas nadchádzajúceho piatka a soboty (25. - 26.5.2018) odštartuje najstaršia slovenská rally súťaž, v tomto roku jubilejná 45. Rallye Tatry 2018. Samozrejme ani tu nemôže chýbať Vlado s Karolínou, VH Autoracing Team s Ford Fiesta R5.

„Na Rallye Tatry sa samozrejme veľmi tešíme. Táto súťaž je každý rok poriadne náročná a určite to tak bude aj teraz. Na aute sme urobili iba drobné opravy a vymenili spojku, odskúšať sme ho však nemali kde a tak na test využijeme piatkový shakedown. Dúfam, že počasie bude dobré, vodu totiž veľmi nemusím," povedal Vlado Hanuš pred Rallye Tatry.

Tibor Szabosi;c30i5551asf.jpg

Súťaž v Poprade odštartuje ako druhé kolo Majstrovstiev Slovenska v rally 2018. Celé podujatie, 45. Rallye Tatry 2018 bude mať takmer 320 kilometrov dlhú trať. V nej je už započítaných aj takmer 95 „ostrých" kilometrov, ktoré sú rozdelené do ôsmych rýchlostných skúšok. Meno víťaza sa dozvieme v sobotu 26.5.2018 po 16:30 hodine.

VH Autoracing, M. Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri