Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Verím, že budeme konkurencieschopní, tvrdí Alonso

Thursday, 19. 10. 2017 - 22:32, Ľuboš Kašický   

Verím, že budeme konkurencieschopní, tvrdí Alonso

Ako sme avízovali, ešte pred popoludňajšou (u nás podvečernou večernou) tlačovkou v Austine, McLaren oficiálne potvrdil predĺženie zmluvy s Fernandom Alonsom.


Na tlačovke bol Alonso otvorenejší, než informácia v tlačove správe. „Jednal som s viacerými tímami, no najviac ma presvedčil projekt McLarenu. Tomuto tímu som veril už od začiatku. Mali sme problémy s motorom a tím to riešil výmenou dodávateľa. Som presvedčený, že teraz budeme konkurencieschopní," netajil optimizmus španielský ex-majster sveta.

fa001low.jpg

Z vyhlásenia tímu sa zdalo, že zmluva je iba na sezónu 2018 a pre nasledujúce roky necháva Alonsovi voľné ruky. Španiel však povedal, že je to dlhodobý kontrakt. Zároveň však povedal, že o jednotlivých detailoch zmluvy rozprávať nebude. To by mohlo znamenať, že zmluva môže byť podpísaná na dlhšie obdobie, než jeden rok, no s podmienkami, ktoré mu nezväzujú ruky.

Martin Trenkler;17it-alonso-03.jpg

Alonso sa tiež netajil, že posledné tri roky s Hondou boli kvôli motorom doslova trápením. Tieto slová však neradi počúvajú v Honde, kde šéf Japonsov kontruje vyhlásením o tom, že s Alonsom sa veľmi zle spolupracovalo a neustále na nich vyvíjal tlak. Lenže inak sa výsledky dosahujú ťažko a uvidíme, ako to bude Španielovi fungovať s Renaultom pre ktorý Alonso vyhral už dva tituly.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri