Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Veľké finále MAŤO HOMOLA TOUR 2014 už v sobotu v Bratislave

Thursday, 20. 03. 2014 - 00:11, Public relations   

Veľké finále MAŤO HOMOLA TOUR 2014 už v sobotu v Bratislave

Veľmi úspešné zimné podujatie MAŤO HOMOLA TOUR 2014 sa blíži do finále. Už v sobotu 22. marca 2014 sa v nákupnom centre Avion Shopping Park v Bratislave dozvieme, kto sa bude celý mesiac voziť na krásnom novom BMW.

 

mato-homola-tour-2014-ba-1.jpg

Môže to byť ktokoľvek, stačí málo: zajazdiť na simulátore RRS najlepší čas na jedno kolo na okruhu Slovakia Ring na BMW 320si WTCC vo farbách tímu Homola Motorsport. Zatiaľ má najbližšie k peknej výhre Dennis Zeťák z Popradu. Podarilo sa mu dosiahnuť výborný čas 1:26,110 min, a týmto svojim výkonom aj motivoval Maťa Homolu k osobnému rekordu 1:25,767.

V Bratislave však môže byť všetko inak. Okrem už známeho (súťažného) simulátora prinesie spoločnosť Real Racing Sim do Avionu úplne nový panoramatický RRS simulátor poslednej generácie, ktorý bude mať v Bratislave svetovú premiéru. Taktiež nás prídu navštíviť viacerí prominentní hostia, na ktorých sa môžete tešiť. Dokonca aktuálna MISS MEDIA 2014 - Simona Kollárová nás príde pozrieť, posadí sa za simulátor a vyskúša si, ako sa jazdí na BMW 320si WTCC na Slovakia Ringu.

mato-homola-tour-2014-ba-miss-media.jpg

Do Bratislavy navyše plánujú prísť aj víťazi niektorých predchádzajúcich kôl, ktorí prijali hodenú rukavicu Dennisa Zeťáka. Richard Dzurech zo Žiliny už avizoval vylepšenie svojho času. Prvá trojka z bratislavského kola sa môže tešiť na pekné ceny od BMW, Skicentrum Mraznica Hnilčík, Slovakia Ring, Molpir & Funtoro a Homola s.r.o.

V sobotu od 9:00 do 21:00 si v bratislavskom Avione prídu na svoje milovníci rýchlosti, pretekárskych áut a krásnych hostesiek. Tím Homola Motorsport so svojimi partnermi BECEP a Nadáciou Allianz myslia aj na najmenších pretekárov, pre ktorých bude pripravená mini škôlka bezpečnej jazdy.

mato-homola-tour-2014-ba-2.jpg

Vicemajster Európy v pretekoch cestovných automobilov FIA ETCC 2013, Maťo Homola, sa na vás teší, príďte ho pozdraviť už v túto sobotu do OC Avion v Bratislave.

Homola Motorsport

patneri-mato-homola-tour-3.jpg

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri