Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Veľká premiéra FIA ETRC na SLOVAKIA RINGU začína už dnes

Friday, 14. 07. 2017 - 18:50, Public relations   

Veľká premiéra FIA ETRC na SLOVAKIA RINGU začína už dnes

Majstrovstvá Európy preteky ťahačov na okruhu (FIA ETRC) rozložili svoje stany v zákulisí okruhu SLOVAKIA RING. Premiéra tohto šampionátu u nás začína dnes voľnými tréningami.

Pozornosť nielen domáceho publika bude dozaista smerovať aj na český tím Buggyra, ktorý s jazdcom Adamom Lackom vedú v priebežnom poradí jazdcov i tímov ETRC. Víkendový program doplní okrem programu pretekárskych ťahačov aj Severný pohár špičkových vozidiel GT4 a vždy napínavé a zábavné KIA Lotos Race a FIA Swift Cup Europe.

csm-img-2622-21624b384f.jpg

Po piatkových zoznamovacích jazdách nasleduje v rámci ETRC sobotňajší kvalifikačný boj o tzv. Super Pole, ktorý zažijú diváci v sobotu o 11:35. Potom 12:15 nasleduje autogramiáda vo fan zóne a prvé akčné polhodinové preteky ETRC odštartujeme o 14:40. Ešte v sobotu uvidíme druhé víkendové preteky (z celkovo štyroch) a to presne o 16:40. Bezprostredne po nich sa najlepší traja presunú do fan zóny na netradične otvorenú tlačovú konferenciu, prístupnú pre všetkých návštevníkov.

Nedeľa bude opäť zabávať sprievodným programom, rôznymi atrakciami okruhu SLOVAKIA RING a hlavne dvojicou posledných pretekov ETRC. Kvalifikácia (10:20-10:45) a Super Pole rozhodnú o štartovom poradí tretích víkendových pretekov, ktoré sú naplánované na 13:10. Ich konečné poradie určí štartový rošt posledných - štvrtých pretekov o 16:35.

Adam Lacko a Buggyra majú po niekoľkých predošlých víťazstvách výborne našliapnutú sezónu, no tvrdá konkurencia im určite nedá vydýchnuť ani u nás na okruhu SLOVAKIA RING. Súčasťou sprievodných programov je tiež atraktívna Truck Show. Predpoveď počasia hlási priaznivé podmienky po celý víkend. Vstupenky na podujatie sú v predaji priamo na okruhu.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri