Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Van Merksteijn sa predstaví na domácej rally

Wednesday, 19. 09. 2012 - 00:02, Zdenka Frývaldská   

Van Merksteijn sa predstaví na domácej rally

Holandské mesto Hellendoorn sa v najbližších dňoch stane centrom centrom diania 31.ročníka Unica Schutte ICT Hellendoorn Rally 2012. S novým dizajnom Citroenu C4 WRC sa ho zúčastní aj domáci jazdec Peter van Merksteijn jr.

Vladislav Maschl;dsc-5629.jpg

Po mesačnej prestávke od havárie na Adac Rallye Deutschland sa na súťažnú trať vracia posádka Merksteijn - Chevaillier. Na dvojetapovej a 438 kilometrov dlhej Hellendoorn Rally sa so štartovným číslom 1 predstaví v tomto roku po prvýkrát na Citroene C4 WRC. Konkurenciou jej bude až 8 ďalších vozidiel špecifikácie WRC, jedna Fiesta S2000 a niekoľko ďalších Mitsubishi.

vanm1.jpg

Preteky odštartujú v piatok, 21.9. podvečer prvou "nočnou" etapou, ktorá obsahuje 6 rýchlostných skúšok. Druhá etapa sa začne v sobotu po deviatej hodine ráno a posádky počas nej absolvujú 10 ďalších skúšok. Ceny budú víťazom odovzdané po príjazde do cieľa od 19:00 hod.

Zoznam prihlásených


zt

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri