Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Valné zhromaždenie Slovenskej asociácie motoristického športu

Friday, 27. 04. 2018 - 05:57, Public relations   

Valné zhromaždenie Slovenskej asociácie motoristického športu

V Nitre, sídle Slovenskej asociácie motoristického športu SAMŠ sa konalo riadne Valné zhromaždenie, na ktorom delegáti jednoznačne potvrdili vo voľbách na nasledujúce štvorročné obdobie Dušana Kobliška. Bude to jeho štvrté volebné obdobie a druhé v rade po štvorročnej prestávke. Staronový prezident SAMŠu vyjadril poďakovanie všetkým delegátom zhromaždenia predovšetkým za potvrdenie všetkých ostatných členov Výkonného výboru, s ktorými ako s tímom môžu pokračovať v ozdravení motoristického športu na Slovensku a v nových projektoch zameraných hlavne na prácu s mládežou s takým silným mandátom, ako im ho delegáti zhromaždenia vyjadrili.

d-koblisek.jpg

Ing. Dušan Koblišek (nar- 16.12.1960 v Bratislave), pôvodne slovenský motoristický novinár, neskôr podnikateľ a automobilový pretekár. Po ukončení kariéry prijal v roku 2002 po prvý raz ponuku postaviť sa na čelo SAMŠ. V súčasnosti je členom dvoch športových komisií Medzinárodnej Automobilovej Federácie FIA pre preteky automobilov do vrchu a preteky cestovných vozidiel na okruhoch. Je držiteľom zlatej licencie FIA medzinárodného rozhodcu. V súčasnosti je aj jedným z tvorcov dopravno bezpečnostného TV cyklu Jazdi hlavou.

Martin Ružička
PR Manager SAMŠ



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri