Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

V zozname prihlásených 7 wéercečiek

Thursday, 23. 04. 2015 - 20:01, Public relations   

V zozname prihlásených 7 wéercečiek

Vlani prešovská rally úspešne vykročila už do svojej tretej desiatky bohatej histórie, ktorej začiatky sa viažu k sedemdesiatym rokom minulého storočia. Viac ako minulosť nás všetkých zaujíma najbližší ročník, ktorý už o niekoľko dní otvorí pomyselnú domácu sezónu v rally.

Jozef Pisch;1t1u1931-8.jpg

Pravdou je, že šesťdielny seriál odštartoval prvým podujatím v zahraničí, ale domáci prológ ako už tradične sa uskutoční v Prešove.

 Jozef Pisch;0x8c4551-1.jpg

Viac ako šesťdesiat posádok poslalo svoje prihlášky a uzávierka sa skončila začiatkom tohto týždňa. Niekoľko dní ešte potrvá pokiaľ bude zoznam definitívne potvrdený a zverejnený, no už teraz môžeme povedať, že sa rysuje veľmi zaujímavá konkurencia. Záujem štartovať na 22. ročníku Rally Prešov prejavil slovenským priaznivcom dobre známy Igor Drotár s Vladom Bánocim s wéercečkovým citroënom DS3.

Jozef Pisch;0x8c5320-1.jpg

Spoločne s nimi je v zozname prihlásených sedem automobilov WRC, ktoré budú pre fanúšikov najväčším ťahákom. Len pre ilustráciu spomenieme jazdcov a ich autá, ktorí budú bojovať v triede 11 a samozrejme sa budú snažiť prehovoriť aj do absolútneho poradia.

Tibor Szabosi;h7p7163-4.jpg

V zozname prihlásených sú dve autá BMW Mini John Cooper WRC, v prvom bude bojovať Jozef Béreš jr., v druhom Tomáš Kurka z Česka. Na Subaru WRC sa predstavia Vlasto Majerčák a Tomáš Kukučka. Úradujúci majster Slovenska Grzegorz Grzyb zabojuje o najlepší výsledok na Forde Fiesta WRC a ďalším do partie wéercečiek na rovnakej značke auta je Jaro Melichárek.

Jozef Pisch;0x8c5353-1.jpg

Na prvom podujatí svojou jazdou aj výsledkom zaujal Pavel Valoušek na Škode Fabia S2000, ktorý dokázal miešať kartami v prvej päťke absolútneho poradia. Dá sa očakávať, že nezostane teraz nič dlžný svojej povesti dravého jazdca. V triede tri nechýbajú Prešovčania Tibor Cserhalmi so Subaru Impreza WRX a Tomáš Konečný na Mitsubishi Lancer EVO IX, bratia Lapdavský či Vlado Hanuš na rovnakej značke auta.

Tibor Szabosi;h7p7963-4.jpg

V Prešove sa predstavia aj niektoré dvojice, ktoré neštartovali na úvodnom podujatí slovenského šampionátu, v Egeri.

Tlačové stredisko 22. Rally Prešov



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri