Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

V nedeľu prvá súťažná jazda pre Nevěřila

Sunday, 22. 05. 2016 - 19:10, Public relations   

V nedeľu prvá súťažná jazda pre Nevěřila

Český jazdec Dušan Nevěřil zajazdil v prvej nedeľnej súťažnej jazde svoj najrýchlejší čas víkendu, vďaka ktorému mu patrí priebežná prvá priečka. Jazdec na Norme M20FC má pred svojimi konkurentmi 8-sekundový náskok, ktorý by mu mohol pomôcť k víťazstvu.

Tibor Szabosi;h7p4453-5.jpg

Nevěřila v prvej trojici najrýchlejších doplnili Věroslav Cvrček na Škode Fabia S2000 a Waldemar Kluza na Forde Fiesta Proto. Väčšina jazdcov svoje včerajšie časy zlepšila, a tak došlo aj ku niekoľkým zmenám v poradí. Skvelý čas zajazdila poľská pretekárka Irena Stec na Glorii C8, ktorej patrí aktuálne 18. miesto. S novým autom sa vžíva aj Miroslav Šutlák. Ten svoj včerajší najlepší čas už vylepšil o 1,2 sekundy. Priebežná prvá priečka v Slovenskom kopcovom pohári patrí dnes Jaroslavovi Dubóczimu na Seate Leon.

V prvej súťažnej jazde došlo do cieľa 68 pretekárov zo 74 štartujúcich. O celkových výsledkoch rozhodne druhá súťažná jazda, ktorá príde na rad už o 14:00 hod.

Výsledky - 1. súťažná jazda nedeľa
1. Dušan Nevěřil, Norma M20FC
2. Věroslav Cvrček, Škoda Fabia S2000
3. Waldemar Kluza, Ford Fiesta
4. Igor Drotár, Škoda Fabia R5
5. Martin Trojek, Ligiere JS49

Zdenka Tamášová
Tlačový tajomník Moris Cup Jahodná 2016

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri