Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

V Karlstade sa jazdí Super Stage. Latvala zložil Ogiera a zvíťazil!

Thursday, 09. 02. 2017 - 20:12, Ľuboš Kašický   

V Karlstade sa jazdí Super Stage. Latvala zložil Ogiera a zvíťazil!

Divácka Super stage v Karlstade odštartovala. Štyri desiatky áut si to rozdávajú po dvojiciach. Kto bude najrýchlejší?

 

rs1-4.jpg

Až do polovice dnešnej nočnej diváckej zábavy v Karlstade bol najrýchlejší Ole Veiby na Fabii R5. Potom však vstúpili do hry továrenské "zvery" a už to bolo o niečom inom. Najprv Juho Hänninen na Toyote Yaris. Krátko na to ho vystriedal Dani Sordo na Hyundai i20 Coupe. Kto bude ďalší na čele priebežného poradia?

rs1-2-1.jpg

Sorda nedokazali zlomiť ani Paddon, Ostberg, Tanak, či Meeke! Až Neuville dokázal preskočiť Sorda o desatinku sekundy. Čo na to Ogier?

rs1-3-2.jpg

Latvala sa pochlapil a posúva Yaris do čela pred Neuvilla o šesť desatín, čo je na 1,9 km trati slušné! Na favorizovaného Ogiera ostalo len piate miesto! "I feel almost to good right now!," smial sa šťastný Fín a to ani netreba prekladať.

rs-latvala.jpg

Spokojný bol však aj Ogier. "Naozaj sa už teším na zajtrajšie eresky. Vyzerajú prekrásne a určite to bude výborná zábava," vraví Francúz.

rs1-5o.jpg

A takto vyzerajú výsledky dnešnej diváckej eresky v Karlstade. Zajtra sa začína naostro. RS2 štartuje o ôsmej ráno a o dvanásť hodín neskôr budeme vedieť, kto bol v piatok najrýchlejší.

rs1-res.jpg

 

 

 

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri