Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

V Dobšinej prší

Saturday, 16. 07. 2016 - 13:31, Public relations   

V Dobšinej prší

Predpovede meteorológov sa naplnili a nad Dobšinským kopcom máme zatiahnutú obloku a prší (teplota 17°C). O 9:00 hod. teda prvé vozidlá vyštartovali s mokrým nastavením do úvodného meraného tréningu.

V sobotňajších meraných tréningoch nám už zapršalo viackrát. Naposledy vlani, keď druhý meraný tréning bol najprv prerušený a následne pre prudkú búrku dokonca zrušený (na trať sa pred prerušením dostalo iba 20 vozidiel)!

Tibor Szabosi;gh7p7950-5.jpg

Na mokrej trati sa prvý tréning odjazdil hneď v prvom ročníku ME v Dobšinej, v sezóne 2012. Šampión Simone Faggioli na vtedajšej Oselle FA30 pri svojej prvej meranej jazde na tejto trati zajazdil čas 3:15,52". Z našich vtedy za Faggioliho zaostali Igor Drotár a Martin Koiš približne päť sekúnd.

Verme teda, že dnešné časy budú hlavne bezpečné a do cieľa meraných tréningov sa dostanú všetci štartujúci. Ak to včera na výborne rozbehnutej Oldies Party Rádia Vlna veľmi neprehnali, tak dnes by sme mali vidieť zaujímavé výkony.

Priebeh celého podujatia môžete sledovať na vynovenej webovej stránke www.dobsinskykopec.com

Ľuboš Kašický
Tlačové stredisko DK 2016

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri