Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Uzávierka prihlášok na Dobšinský kopec 2015 sa blíži

Monday, 29. 06. 2015 - 11:40, Miroslav Majláth   

Uzávierka prihlášok na Dobšinský kopec 2015 sa blíži

Zoznam prihlásených na Dobšinský kopec už v tomto momente hlási takmer päťdesiatku jazdcov zo šiestich európskych krajín, do ukončenia prihlasovania ostáva však už iba posledný týždeň.

Je pravda, že organizátor jediného podujatia zaradeného do seriálu Majstrovstiev Európy pretekov automobilov do vrchu, ktoré sa bude konať aj tohto roku na Slovensku očakáva, že sa zoznam štartujúcich podarí naplniť obdobne ako v minulosti, napriek tomu by sme radi všetkým jazdcom a ich tímom pripomenuli, že prihlasovanie súťažiacich na Dobšinský kopec 2015 končí už nadchádzajúcu nedeľu, čiže 5.7.2015.

Dobšinský kopec 2015, podujatie zaradené do seriálu Majstrovstiev Európy pretekov automobilov do vrchu odštartuje v dňoch 17.-19.7.2015 v Dobšinej. Ak ešte nemáte na spomínaný víkend nič naplánované, pozývame všetkých do Dobšinej, kde sa bude konať jedno z najväčších motoristických podujatí na Slovensku.

Miro Majláth
tlačový tajomník DK 2015

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri