Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Už čoskoro štartuje VII. Rally Lubeník!

Tuesday, 19. 05. 2015 - 15:02, Public relations   

Už čoskoro štartuje VII. Rally Lubeník!

Rovnako ako sa na posledný júnový víkend a teda začiatok letných prázdnin tešia všetky školopovinné deti, tak sa na neho môžu tešiť aj všetci motoršportoví fanúšikovia. V tomto termíne sa totiž uskutoční tretie podujatie majstrovstiev Slovenska v rally a to VII. Rally Lubeník. Organizátori v týchto dňoch zverejnili Zvláštne ustanovenia a spustili prihlasovanie.

Obec Lubeník za spolupráce s Junior Auto Klub SK Rožňava aj v tomto roku usilovne pracujú na príprave Rally Lubeník. Jej siedmy ročník sa uskutoční v dňoch 26.-27. júna 2015 a bude zaradený do Majstrovstiev Slovenska v rally, Majstrovstiev Slovenska v rally historických automobilov, Slovenského rally pohára a novej klasifikácie, tzv. Rally Legend. Na súťaži môžu samozrejme odštartovať aj slovenské posádky Rally školy. Organizátori v tomto roku pre dvojice šampionátu pripravili jednoetapovú súťaž so šiestimi rýchlostnými skúškami na novo poskladanej trati dlhej 85 km. „Poháristov" čakajú tri rýchlostné skúšky s celkovou dĺžkou necelých 40 km.

Tibor Szabosi;h7p5579-2.jpg

Preteky odštartujú registráciou na obhliadku trate a to v piatok 26. júna od 7:00 hod. do 9:00 hod. Od 8:00 hod. do 15:00 hod. absolvujú súťažné posádky administratívne preberanie a o pol hodinu neskôr aj technické preberanie. Od 9:00 hod. sa môžu vybrať na obhliadku trate, ktorá bude ukončená o 16:00 hod. V ten istý deň sa uskutoční aj slávnostný štart na rampe pred Prima Bowling Lubeník a to o 19:00 hod. V sobotu ráno si všetci môžu dlho pospať, pretože štart prvého vozidla do 1. rýchlostnej skúšky je naplánovaný až na 12:00 hod. Po absolvovaní troch prejazdov RS Lubeník aj RS Ratková sa posádky vrátia na rampu, no tentoraz na cieľovú, kde bude od 18:15 hod. prebiehať vyhlasovanie výsledkov a odovzdávanie cien najprv posádkam SRP a potom MSR.

Tibor Szabosi;h7p6854-2.jpg

Zvláštne ustanovenia sú zverejnené na stránke Slovenskej asociácie motoristického športu www.sams-asn.sk a čoskoro sa objavia aj na oficiálnej stránke pretekov. Prihlasovanie je spustené na www.prihlaska-sams.sk. Radi by sme súťažné posádky ešte upozornili na to, že je zakázané trénovať či sa zdržiavať na trati pred oficiálnou dobou určenou na obhliadku trate.

Tibor Szabosi;h7p6765-1.jpg

Zdenka Tamášová, Tlačové stredisko VII. Rally Lubeník



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri