Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Úspešný štart Mikiho Čambala v slovenských kopcových majstrovstvách

Tuesday, 25. 04. 2017 - 18:26, Public relations   

Úspešný štart Mikiho Čambala v slovenských kopcových majstrovstvách

Miki Čambal v predchádzajúcich sezónach absolvoval preteky automobilov do vrchu v rámci Slovenského kopcového seriálu. Počas uplynulého víkendu poskočil o poriadny kus vpred, keď svoje prvé majstrovské body získal na podujatí zaradenom okrem domácich, aj do európskych majstrovstiev.

Tibor Szabosi;c30i5013-3.jpg

Majstrovstvá Slovenska pretekov automobilov do vrchu 2017 odštartovali v rámci úvodného podujatia Majstrovstiev Európy pretekov automobilov do vrchu 2017 na podujatí v Rakúskom Rechbergu. Aby toho nebolo na Mikiho málo, práve na už spomínaných pretekoch predstavil aj novú techniku, Citroën Saxo VTS.

Tibor Szabosi;c30i3544-1.jpg

„Napriek faktu, že pretekov automobilov do vrchu som už absolvoval množstvo, v Rakúsku to bolo všetko akési nové. Nová trať, nové auto, nový šampionát. Ale musím povedať, že to bolo naozaj super. Samozrejme tomuto všetkému predchádzali aj veľké zimné prípravy a kúpa novej techniky. Čo ma naozaj prekvapilo boli diváci. Tých sa v Rechbergu zišlo okolo trate neskutočné množstvo. Ja som si to naozaj všetko perfektne užil, žiadne problémy sme nemali a som naozaj rád, že som sa s nové auto veľmi rýchlo spoznal. Počas sobotných tréningových jázd sme s Mikim Borovským menili niektoré parametre v nastavení auta, menili sme nastavenia podvozku, tlaky pneumatík až do momentu kedy som bol s autom naozaj spokojný a prispôsobil som si ho na svoj jazdecký štýl. Výsledkom boli už v sobotu dobré tréningové časy a v nedeľu z toho bolo víťazstvo v triede E1 do 1,6 litra a úspech vidím aj vo štvrtom mieste v skupine E1, keď sa mi podarilo poraziť aj niekoľko súperov s objemovo väčšími motormi," opísal úvodné preteky sezóny Miki Čambal.

Tibor Szabosi;c30i3546-4.jpg

Fanúšikovia Mikiho Čambala, ktorí ho pri jeho úvodných pretekoch sezóny nemali možnosť sledovať, budú mať ďalšiu možnosť už o tri týždne na pretekoch v poľskej Zaluži.

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri