Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Úspešný rok 2016 zavŕšil Igor Drotár ocenením pre športovca roka

Friday, 27. 01. 2017 - 22:00, Ľuboš Kašický   

Úspešný rok 2016 zavŕšil Igor Drotár ocenením pre športovca roka

Dva kopcové tituly majstra Slovenska a Poľska, ako aj neoficiálny európsky titul vo finále majstrov v Šternberku ocenilo mesto Prešov svojho rodáka zaradením medzi najúspešnejších športovcov mesta.

Ako videl uplynulý rok a ako vníma ocenenie svojich rodákov samotný Igor Drotár?

igor-3.jpg

Igor, aký bol rok 2016 z tvojho pohľadu?
„Rok 2016 bol pre mňa naozaj mimoriadny. Vyhrať dva tituly v sezóne sa nestáva každý rok. Navyše vyhrať titul absolútneho majstra v takej veľkej krajine, akou je Poľsko, kde je konkurencia obrovská je ozaj úspech. Pred dvoma rokmi sa mi podarilo vyhrať prvý titul v pretekoch do vrchu na Slovensku. Zopakovať tento úspech je vždy ťažšie, no pridať k tomu navyše aj poľský titul, tak to sa dá už vravieť o mimoriadne úspešnom roku. Myslím, že rok 2016 sa mi vydaril a mám z toho veľkú radosť."

img-7542.jpg

Čo pre teba znamená ocenenie športovca roka?
„Je pravdou, že medzi ocenenými športovcami roka nie som prvýkrát. Musím však priznať, že si to vždy nesmierne vážim, lebo viem, že to je za reprezentáciu môjho mesta. Mesta, kde som vyrástol a ktoré mi dalo základy na ktorých celý život budujem. Som preto šťastný, že to môžem môjmu mestu aspoň takouto formou vrátiť."

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri