Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Upršanú čínsku kvalifikáciu vyhral Hamilton

Saturday, 19. 04. 2014 - 10:55, Peter Žila   

Upršanú čínsku kvalifikáciu vyhral Hamilton

Britský pilot Mercedesu dosiahol už tretiu pole position v tejto sezóne

 

 

Vedľa Hamiltona bude zajtra stáť Ricciardo, ktorý za sebou nechal svojho tímového kolegu Vettela. Kým Lewis bol dnes najrýchlejší, jeho tímový kolega Nico Rosberg odštartuje do zajtrajšej VC Číny „až" zo štvrtého miesta. Pri jeho poslednej šanci vylepšiť svoj čas totiž v poslednej zákrute dostal šmyk a tým prišiel o svoju šancu. Napriek tomu, že po celý priebeh kvalifikácie pršalo a trať teda bola mokrá, dostali sa „k slovu" nielen mokré, ale aj prechodné pneumatiky. Nevideli sme žiadny veľký výlet mimo trať, samozrejme zopár nedobrzdení či výjazdov za obrubníky sa objavilo, nič z toho však neskončilo tak, aby bol okolo toho veľký rozruch.

getthumbnail-aspx.jpg

Pozitívny výkon dnes predviedli aj obaja piloti Williamsu, Massa (6.) a Bottas (7.) a za úspech sa dá považovať aj desiate miesto Grosjeana na Lotuse. To jeho tímový kolega Maldonado kvalifikáciu ani neabsolvoval, jeho monopost stál po celý čas rozobratý v garáži. Pastor si však „užil" svojich 5 minút slávy v druhom včerajšom tréningu, keď zapichol svoj Lotus do jednej z bariér Šanghajského okruhu. V následnom zábere kamier jeden s mechanikov nad tým neveriacky len pokrútil hlavou, čo však bolo v tej chvíli výstižné.

1-87.jpg

Smoliarmi dnešnej kvalifikácie boli jednoznačne piloti McLarenu Button (12.) a Magnussen (15.), o niečo lepšie dopadol fínsky pilot tímu Ferrari Kimi Raikkonen, ktorý zajtra vyrazí do pretekov z 11-teho miesta. Štart VC Číny je o 9:00 nášho času.

qual-1.png

TIP: Kde a ako sledovať tréningy, kvalifikácie a preteky F1 2014? TU!

Fotogaléria TU!



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri