Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Trojdňový úspešný pretekársky víkend Slovak National Hill Climb Teamu

Wednesday, 31. 08. 2016 - 11:32, Public relations   

Trojdňový úspešný pretekársky víkend Slovak National Hill Climb Teamu

Dve víťazstvá, ale aj jedno druhé miesto v absolútnom poradí. To všetko stihol Slovak National Hill Climb Team v rámci posledného augustového víkendu.

 

Tibor Szabosi;gh7p7860-6.jpg

Najskôr šestica jazdcov Slovak National Hill Climb Teamu absolvovala predposledné podujatie Majstrovstiev Slovenska pretekov automobilov do vrchu 2016 na Ostrej Lúke pri Zvolene.

Tibor Szabosi;gh7p6927-7.jpg

V rámci neho vybojoval Jozef Béreš mladší spoločne s formulou Tatuus Renault S2000 v sobotu druhé miesto, v nedeľu dokonca absolútne víťazstvo medzi viac ako päťdesiatkou súťažiacich.

Tibor Szabosi;c30i0897.jpg

K tomu to úspechu treba pripočítať aj sobotňajšie víťazstvo a druhé miesto v nedeľu Mira Čiliaka na formule Metalex medzi historikmi.

Tibor Szabosi;c30i0486-2.jpg

Výborný výkon podal v triede E1 do dvoch litrov Peter Ambrúz s vozidlom Vauxhall Vectra, ktorému po oba dva dni patrilo víťazstvo.

Tibor Szabosi;c30i1173-1.jpg

Peter Florek s Mitsubishi Lancer v skupine A, ale aj triede A nad dva litre rovnako nezaháľal a pridal do zbierky dve druhé miesta.

Tibor Szabosi;gh7p7389-5.jpg

A s rovnakým umiestnením z Ostrej Lúky odchádzal aj Peter Kacvinský a jeho Renault Clio v triede N do dvoch litrov.

Tibor Szabosi;gh7p6561-5.jpg

Sergej Škarpíšek sa na Ostrej Lúke predstavil v spolupráci s Oplom Kadett, pričom v sobotu dojazdil na treťom mieste v triede E1 do dvoch litrov, v nedeľu však už nedojazdil.

Tibor Szabosi;gh7p6132-1.jpg

Po výpočte dobrých umiestnení treba jednoznačne konštatovať, že pre Slovak National Hill Clmb Team bolo podujatie L Racing Ostrá Lúka 2016 viac ako úspešné.

Tibor Szabosi;c30i0096.jpg

Aby toho však nebolo málo, Ďodi Béreš s Petrom Kacvinským sa z Ostrej Lúky v priebehu nedeľnej noci navyše presunuli na podujatie zaradené do seriálu Regionálneho Rally Pohára Qualt Cup Myslava _ Baška, ktorý organizuje PD Autosport. Tu Ďodi spoločne s formulou Tatuus Renault S2000 vyjazdil absolútne víťazstvo a Petrovi Kacvinskému patrilo piate miesto v triede PD3.

Tibor Szabosi;gh7p7097-5.jpg

„Bol to taký neplánovane predĺžený víkend, ale nebanujeme. Oba preteky boli super, všetko fungovalo a chalani dosiahli na výborné umiestnenia. Bodaj by takýchto víkendov bolo viac," zhodnotil Peter Ambrúz, šéf Slovak National Hill Climb Teamu.

Slovak National Hill Climb Team, Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri