Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Tri štvrté miesta pre KL Racing v Lubeníku

Tuesday, 18. 07. 2017 - 17:50, Public relations   

Tri štvrté miesta pre KL Racing v Lubeníku

Body za trojicu štvrtých miest si odviezla dvojica posádok KL Racing Rally Teamu z piateho kola Majstrovstiev Slovenska v rally 2017 z Lubeníku.

 

Tibor Szabosi;c30i9070-5.jpg

Piate miesto absolútneho poradia, ale aj štvrté bodované do slovenského rally šampionátu a zároveň aj štvrté miesto v triede 2 patrilo na IX. Rally Lubeník 2017 posádke KL Racing Rally Teamu, Tomášovi Kukučkovi a Petrovi Vejačkovi. Táto dvojica sa divákom v rámci piateho kola slovenského šampionátu predstavila s vozidlom Ford Fiesta R5.

Tibor Szabosi;c30i9944-5.jpg

„Bolo to veľmi náročné, som naozaj rád, že sme tu, na cieľovej rampe a auto sme doviezli celé. V každej sekcii súťaže boli úplne rozdielne podmienky. Najskôr bolo sucho, potom lialo ako z krhly, no a v tej poslednej sme napríklad na začiatku rýchlostnej skúšky mali sucho, v jej strede pršalo a na konci bolo opäť sucho. Takéto podmienky jednoducho nevymyslí nikto. Čo je podstatné, berieme body do šampionátu, čo nás veľmi teší," povedal na cieľovej rampe Tomáš Kukučka.

Martin Paľov;ik8a9467-1.jpg

Rovnaké podmienky na tratiach Rally Lubeník zažívala aj posádka Pavol Cireň - Pavol Hronec, ktorí po lubeníckych tratiach preháňali Renault Clio RS. Ciro, napriek zisku bodov za štvrté miesto v triede 5, však so svojim výkonom celkom spokojný nebol.

Tibor Szabosi;c30i0049-5.jpg

„Jediná jedna vec, čo nám dnes vyšla je fakt, že sme dojazdili až do cieľa. Inak sa nám nedarilo. V tom daždi, ktorý prišiel po prvej sekcii som chcel zariskovať a volil som pneumatiky typu slick. To bolo fakt na zabitie. Navyše sme dostali aj defekt a skoro havarovali. Aby toho nebolo málo, na poslednej rýchlostnej skúške nám odišlo servo, čiže sme radi, že sme vôbec tu," opísal svoje trápenie Pavol Cireň.

Martin Paľov;ik8a9889.jpg

Po piatom kole slovenského rally šampionátu nastáva takmer dvojmesačná pauza. V rámci nej sa obe posádky KL Racing Rally Teamu s najväčšou pravdepodobnosťou predstavia v rámci podujatia Rally Vranov, ktoré odštartuje v polovici mesiaca august.

kl-racing-2017.jpg

KL Racing, M. Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri