Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Tretím kolom BPM motosport cup bude marcová R5+ Cassovia Rally

Tuesday, 14. 02. 2017 - 09:13, Public relations   

Tretím kolom BPM motosport cup bude marcová R5+ Cassovia Rally

R5+ Cassovia Rally je oficiálny názov tretieho podujatia zimného BPM motosport cup. Ten odštartoval v decembri na 1.Marex Rally Medzilaborce a pokračoval v januári na BPM motosport Rally Sigord. Jeho tretie a zároveň posledné kolo sa uskutoční na košických tratiach v dňoch 17.-18.marca 2017.

Tibor Szabosi;c30i2734-3.jpg

BPM motosport cup 2017 vznikol s cieľom poskytnúť súťažným posádkami priestor pre testovanie ich súťažných vozidiel a zároveň získavanie zručností pri jazde na zasneženej a zamrznutej trati. Aké počasie nás čaká v polovici marca zatiaľ netušíme, ale keďže R5+ Cassovia Rally sa uskutoční dva týždne pred štartom Majstrovstiev Slovenska v rally, na trati by sa mohlo predstaviť oveľa viac vozidiel ako tomu bolo na prvých dvoch súťažiach seriálu.

Martin Paľov;ik8a4817-1.jpg

Trate R5+ Cassovia rally sú motoršportovým fanúšikom všeobecne známe, pretože už boli viackrát zaradené aj do programu Rally Košice. Pre posádky BPM motosport cup je pripravených šesť rýchlostných skúšok na dvoch tratiach a to RS 1, 3, 5 Herľany dlhá 7,3 km a RS 2, 4, 6 Pomník dlhá 7,1 km situovaná do Svinice. Súťaž je zároveň zaradená do Regionálneho rally pohára, v rámci ktorého posádky absolvujú len tri prejazdy RS Herľany o dĺžke 21,9 km. Riaditeľstvo súťaže a servisné parkovisko sa budú nachádzať na letisku Bidovce. Pred riaditeľstvom bude umiestnená aj slávnostná a cieľová rampa.

Michal Bobko;dsc1609.jpg

Harmonogram pretekov je rozdelený do dvoch dní, ale je možné ho celý absolvovať len v jeden deň a to v sobotu. Administratívne preberanie bude prebiehať v piatok v čase 16:00 - 20:00 hod. a v sobotu v čase 8:00 - 10:00 hod., kedy bude aj technické preberanie. V tomto čase je možné absolvovať aj obhliadku trate. V sobotu o 10:30 hod. sa uskutoční povinná rozprava jazdcov, po ktorej bude od 11:00 hod. nasledovať štart do RS1. Vyhlásenie výsledkov je naplánované na 15:00 hod.

Zvláštne ustanovenia sú zverejnené na oficiálnej stránke Auto Klubu Košice www.rallye.sk. Prihlásiť sa je možné až do začiatku administratívneho preberania.

Radovan Bries;c30i3011-2.jpg

Zdenka Tamášová
Tlačový tajomník BPM motosport cup 2017



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri