Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Tradičný Power Fest už tento týždeň!

Tuesday, 30. 08. 2022 - 11:23, Radovan Szabosi   

Tradičný Power Fest už tento týždeň!

Highlightom tohto týždňa je bezpochyby Power Fest Drag, Slalom & Tuning Day, ktorý sa koná vo štvrtok, 1. septembra. Na programe budú šprinty áut a motocyklov, autoslalom, Show & Shine, zraz Subaru a Audio Cup. O divácky zážitok bude určite postarané.   ;)

Edmund Orzsik;drag-1001.jpg

Momentálne prebiehajú celodenné voľné jazdy MOTO, ak máte čas a chuť, tak sa určite zastavte ešte dnes. Jazdí sa v skupinách do 18h, jedna jazda stojí 30€ s DPH.  Ak by ste to náhodou dnes (29.8.) nestihli, tak máme pre vás pripravený aj plán B. V sobotu (3.9.) organizujeme večerné voľné jazdy pre motorkárov. 

Tibor Szabosi;ac7i6206.jpg

Autičkári si môžu tento týžden zajazdiť v nedeľu (4.9.). Presné termíny voľných jázd AUTO/MOTO nájdete nižšie. 

1-162.jpg

Požičovňa motokár bude aj tento týždeň fungovať na plné obrátky. Kľudne sa u nás zastavte v hociktorý deň s kamarátmi, rodinou alebo kolegami z práce. Motokár máme dosť :) Aj tento piatok a sobotu jazdíme do 22:00h. Ak sa chystáte ku nám jazdiť, odporúčame si pred samotnou návštevou centra skontrolovať aktuálnu obsadenosť dráhy v priebežne aktualizovanom kalendári.

1-301.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri