Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Tradičná Veľká cena SR na Slovakia Ringu

Monday, 16. 07. 2012 - 15:06, Daniel Mandzi   

Tradičná Veľká cena SR na Slovakia Ringu

Automobilové podujatie s najväčšou tradíciou - Veľká cena Slovenskej republiky preteky cestných automobilov - sa každoročne teší veľkej popularite jazdcov aj divákov. Len minulý rok ho navštívilo 17 500 návštevníkov.  Podujatie sa opätovne koná pod záštitou prezidenta Slovenskej republiky, pána Ivana Gašparoviča.

Tibor Szabosi;co8c7931-3.jpg

Už po tretíkrát sa bude Veľká cena SR preteky cestných automobilov - ESET RACING WEEKEND - konať na profesionálnom okruhu Slovakia Ring. Od 17. do 19. augusta ponúkne nabitý program, množstvo sprievodných seriálov a elitu slovenských a zahraničných pretekárov. V rámci Stredoeurópskej trofeje FIA (FIA CEZ Trophy) a Majstrovstiev Slovenskej republiky uvidíme našu automobilovú špičku v tzv. Divízii 4, a to v kategóriách s objemami motorov do a nad 2000 cm3. Vyše 500-koňové vozidlá ako Porsche GT3 R alebo Ferrari 458 GT3 predvedú v podaní našich aj zahraničných posádok umenie stratégie a výdrže v sobotňajších dvojhodinových vytrvalostných pretekoch (s výmenou jazdcov), ako aj v šprintových pretekoch na 10 kôl. V šprintoch sa ukážu aj populárne „kapotované formuly" - vozidlá špecifikácie DTM.

Tibor Szabosi;co8c8244-6.jpg

Prvé pohárové (cupové) preteky uvidia diváci už v piatok. V sobotu a v nedeľu sa pôjdu predovšetkým série majstrovských pretekov Stredoeurópskej trofeje FIA ako aj ďalšie pohárové preteky.

Tibor Szabosi;co8c5505-3.jpg

Okrem tradične nosného podujatia Stredoeurópskej trofeje FIA sú teda na programe počas ESET RACING WEEKEND aj tieto seriály: Porsche GT3 Cup Challenge Central Europe, Lotus Cup Eastern Europe, Lotus Ladies CUP, Suzuki Swift CUP, Kia Lotos Cup, Clio CUP a Dutch GT4.

Tibor Szabosi;t2c3059.jpg

Identické stroje v jednotlivých seriáloch sú obľúbené vďaka vyrovnanosti výkonov a ponúkajú tesné súboje „nárazník na nárazník" (alebo „chladič vo výfuku"), množstvo akcie a tesného predbiehania. Akčný ESET RACING WEEKEND pre rodiny so sprievodnými atrakciami v areáli okruhu ponúka vyžitie pre každého.

Tibor Szabosi;co8c5433-3.jpg

Pre viac informácií navštívte stránku www.slovakiaring.sk

Slovakia Ring v Orechovej Potôni je jedinečný motoristický areál na Slovensku. Na jednom mieste ponúka možnosť jazdiť na špičkovom motoristickom okruhu, zdokonaliť sa v škole bezpečnej jazdy, vyskúšať si off-road a užiť si relax v hoteli. Slovakia Ring je moderný okruh so špičkovými parametrami a dĺžkou 5 922 m, ktorou sa radí medzi najdlhšie v Európe. Ponúka pestré možnosti využitia pre profesionálov aj amatérskych jazdcov a prináša pravidelné víkendové podujatia pre širokú verejnosť. Pre všetkých, ktorí si chcú preveriť a zdokonaliť svoje jazdné zručnosti, je pripravené Centrum bezpečnej jazdy so školou šmyku a kurzami jázd rôzneho zamerania a náročnosti. Po aktívnom výkone si môžete dopriať obed či večeru v Hoteli Ring***, ktorý zároveň ponúka 47 izieb/apartmánov a wellness so saunami a bazénom.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri