Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Toyota ešte nie je pripravená, tvrdí Hirvonen

Wednesday, 18. 01. 2017 - 10:12, Ľuboš Kašický   

Toyota ešte nie je pripravená, tvrdí Hirvonen

Už tento víkend sa značka Toyota vracia do kolotoča MS rely. S vývojom jej vozidla pomáhal aj 4-násobný vicemajster sveta, ktorý prezradil viac, než musel.

Víťaz pätnástich svetových súťaži, Fín Mikko Hirvonen, pomáhal štvornásobnému majstrovi sveta, krajanovi Tommi Mäkinenovi, s prípravou tímu a vývojom novej zbrane Toyoty pre návrat do MS v rely.

wrc-1213-07.jpg

Po návrate z dakarskej rely, kde musel odstúpiť po kolízii s kamiónom, sa Hirvonen vyjadril britským novinárom, že nie je presvedčený o tom, že Toyota Yaris WRC je pripravená na vstup do MS. Toyota do sezóny vstupuje už tento týždeň na slávnej rely Monte Carlo s dvoma vozidlami pilotovanými Latvalom a Hanninenom.

wrc-1213-01.jpg

„Myslím si, že nie sú tak celkom pripravení," vyjadril sa pre Motorsport.com Hirvonen. „Mali nabitý program pri vývoji auta a ostalo urobiť ešte veľa vecí. Jari-Matti (Latvala) má však bohaté skúsenosti a môže pomôcť sklz dobehnúť. Nemyslím si však, že to bude skôr, ako v prvej polovici sezóny. Rozhodne to budú mať ťažké."

hirvonen11.jpg

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri