Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Tomáš Ondrej a XIQIO chcú zabojovať o celkové poradie

Friday, 26. 08. 2016 - 09:17, Public relations   

Tomáš Ondrej a XIQIO chcú zabojovať o celkové poradie

Preteky automobilov do vrchu na Ostrej Lúke sú v poradí predposledným podujatím tohtoročnej slovenskej kopcovej sezóny. Na štart tohto podujatia sa postaví aj XIQIO Racing a Tomáš Ondrej so Škodou Fabia WRC.

Tibor Szabosi;gh7p1499-3.jpg

Nie veľmi dlhá, ale zato poriadne technická trať dokázala už v minulosti viackrát, že dokáže poriadne prekvapiť aj najlepších jazdcov. Medzi nich samozrejme patrí aj Rožňavčan Tomáš Ondrej, ktorého diváci budú mať počas nadchádzajúceho víkendu možnosť sledovať opäť v spolupráci s vozidlom Škoda Fabia WRC. Tomáš si už v predstihu stihol vybojovať majstrovský titul v skupine A, ale aj treiede A nad dva litre. To by však nebol správny pretekár, keby pred sebou nemal ďalší sen. Tým je posun v absolútnom poradí slovenských pretekov automobilov do vrchu, kde mu síce aktuálne patrí piate miesto, no od tretej pričky ho delí iba deväť bodov. Čiže nič nemožné.

Martin Paľov;ik8a4366.jpg

„S Tomášom som jeho bodové postavenie preberal. V skupine aj triede to je jasné, tam už má taký náskok, že ho nikto nemôže dobehnúť. No v absolútnom poradí je všetko ešte otvorené. Na prvú a druhú priečku nemáme, ideme totiž oproti kopcovým špeciálom s absolútne čistým WRC-čkom s restriktorom a výkon motora tak máme o polovicu menší. No na tretie miesto strácame iba deväť bodov, čo naozaj nie je veľa. Tomáš je však výborný jazdec, ktorý už veľakrát dokázal prekvapiť. Za každú cenu však nemá význam riskovať a to vie aj on, čiže nechajme sa prekvapiť," rozhovoril sa manažér XIQIO Racing Teamu, Marián Mičák.

Tibor Szabosi;gh7p0837-5.jpg

Preteky automobilov do vrchu na Ostrej Lúke odštartujú už počas nadchádzajúceho víkendu. Ako sa bude dariť XIQIO Racing Teamu a Tomášovi Ondrejovi, to sa dozvieme až na pretekoch.

Miro Majláth

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri