Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Tím Williams v úvode sezóny prepadol a verejnosť špekuluje o Kubicovi

Friday, 30. 03. 2018 - 15:18, Ľuboš Kašický   

Tím Williams v úvode sezóny prepadol a verejnosť špekuluje o Kubicovi

Lance Stroll zaostal v kvalifikácii na GP Austrálie za najlepším časom Lewisa Hamiltona viacej ako tri sekundy a Sergej Sirotkin takmer štyri! Nebol by Robert Kubica rýchlejší?

 

Samozrejme, že mnoho ľudí by radšej v kokpite monopostu Williams videlo poľského pilota Roberta Kubicu, než chlapcov s väčšími kufríkmi dolárov. Po katastrofe, ktorú renomovaný britský tím predviedol na prvých pretekoch sezóny F1 tieto hlasy logicky silnejú.

wi1824ma886.jpg

„Nechcem sa k tomu vyjadrovať. Nie je to moja úloha," odmieta dotieravé otázky Kubica. „Myslím si, že Lance Stroll odviedol dobrú prácu a Sergej bol postavený pred veľmi ťažkú úlohu. Už po testoch v Barcelone som vravel, že ak je naša strata na najrýchlejších väčšia, ako dve sekundy, tak to budeme mať ťažké. A v Melbourne to bolo viacej, ako tri sekundy."

wiony9515.jpg

Poliak je tretím a testovacím pilotom, preto si nechce pokaziť vzťahy v tíme Williams. Tímu z Grove sa však zjavne vstup do sezóny nevydaril a niekde bude asi chyba. „Mali sme veľa problémov, no aspoň vieme, čo musíme urobiť v príprave na Bahrajn," konštatoval v nádeji Rus Sirotkin, ktorý pre poruchu odstúpil v Melbourne už v úvode veľkej ceny. V Bahrajne sa jazdí týždeň po Veľkej noci a veľa času už neostáva. Je naozaj tak zlé nové auto Willamsu, alebo je problém v súčiastke medzi volantom a sedačkou?

wi2st3118.jpg

wix4i8114.jpg

 

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri