Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Hobby

TDC Levoča si vyžiadala svoju obeť

Tuesday, 21. 06. 2011 - 10:55, Zdenka Frývaldská   

TDC Levoča si vyžiadala svoju obeť

V sobotu a v nedeľu 18.-19.6. 2011 sa v Levoči uskutočnilo ďalšie pokračovanie medzinárodných automobilových pretekov amatérov do vrchu Tatry Donau Cup. Zatiaľ čo v sobotu sme mohli vidieť jedno prevrátené auto na streche, ktorého jazdec vystúpil bez problémov, nedeľa sa zapíše do kroniky motošportu čiernym písmom. Na približne rovnakom mieste ako pred dvomi rokmi havaroval Jaroslav Dubóczi následkom čoho skončil v nemocnici a z jeho auta neostalo nič, sa stala tento rok tragická havária.

 Tibor Szabosi;_mg_2530.jpg

Miroslav Kmeť na Subaru Impreza STi v svojej poslednej jazde dňa nezvládol zákrutu, narazil do stromu a jeho auto začalo po náraze horieť. Sanitka, ktorá dorazila k nehode nemohla skonštatovať nič iné, len smrť mladého pretekára. Vo včerajších pretekoch skončil Miro na štvrtom mieste v absolútnom poradí a takto smutne skončila jeho snaha o zlepšenie svojej pozície. Celej rodine a pozostalým vyjadrujeme úprimnú sústrasť.

Tibor Szabosi;co8c7470-1.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri