Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Ťažká havária Neuvilla počas testov na Korzike!

Tuesday, 03. 04. 2018 - 21:18, Ľuboš Kašický   

Ťažká havária Neuvilla počas testov na Korzike!

„Hustá" francúzska rely začína už tento piatok, no nás poriadne vyľakala ešte pred štartom nepríjemná havária favorizovaného Belgičana Thierry Neuvilla, ktorý rozmlátil auto pod mostom.

 

Vlaňajšia víťazná posádka Neuville a Gilsoul to počas prípravy poriadne prehnala. Asi 50 kilometrov od Bastie, na moste pri Linguizzetta, zletela päť metrov do rieky a rozmlátila svoj Hyundai i20. Posádke sa našťastie nič nestalo, no auto mohli poslať do šrotu.

hyu-crash.jpg

„Korzika patrí k mojim vrcholom sezóny," priznáva Belgičan Thierry Neuville. „Mám tu zopár pekných spomienok, vrátane minuloročného víťazstva a verím, že máme pred sebou ďalší konkurenčný víkend. V závere testov pred súťažou sme mali nepríjemnú haváriu, no náš prístup k súťaži to nemení. Charakteristické dlhé asfaltové eresky budú veľmi rýchle a bude to veľmi náročné na koncentráciu. Štartuje tu veľa rýchlych posádok a bude to vyrovnaný súboj. Rozhodne sme však odhodlaní udržať naše pozície v šampionáte."

hyu-crash2.jpg

Továrenský tím Hyundai Motorsport je po troch súťažiach v čele priebežného poradia MS značiek s dvanásťbodovým náskokom na M-Sport Ford a v posádkach stráca druhý Neuville na lídra Ogiera len štyri body. Na Korzike, ktorá začína už tento piatok to teda bude husté!

 

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri