Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Taliansky test Toyoty Yaris WRC (+ 5x video)

Tuesday, 12. 08. 2014 - 18:54, Katarína Ďurecová   

Taliansky test Toyoty Yaris WRC (+ 5x video)

Toyota Motorsport pred pár dňami testovala svoj Yaris WRC na talianskom asfalte. Jednalo sa o dvojdňový test a za volantom auta sa vystriedali Stéphane Sarrazin, ktorý testoval prvý deň a Sebastian Lindholm, ktorému patril druhý deň testovania. Test sa uskutočnil v okolí dedinky San Bernardo di Conio, ktorá sa nachádza zhruba 50 kilometrov od Sanrema a oficiálni predstavitelia Toyoty ho okolmetovali nasledovne: „Jedná sa len o ďalšiu úroveň vývoja auta. Snažíme sa byť čo najlepšie pripravení (na prípadný návrat v roku 2017). Znamená to získanie toľko dát o nastavení, koľko je len možné a taktiež i o testovanie správania auta na rôznych povrchoch, i na asfalte."

Pozrite si päť videí z testu Yarisu WRC, ktoré prehráte po kliknutí na nasledujúce fotografie. Na prvých troch krátkych videách je možné vidieť prejazdy Stéphana Sarrazina, ďalšie dve videá bližšie nešpecifikujú, o ktorého jazdca sa jedná. Pre piate video taktiež platí, že po úvodnom techne sa príde i na samotné auto a môžete si užiť i jeho zvuk.

http://www.msfree.gr;

http://avtohata.net;

www.autosport.com;

www.autosport.com;

www.autosport.com;

Čo sa týka prípadného vstupu, respektíve návratu Toyoty do WRC, tak až do konca roku sa neočakáva žiadne oficiálne prehlásenie zástupcov tejto značky a tak nám neostáva nič iné, ako trpezlivo čakať. Vo Fínsku však generálny riaditeľ Toyoty Akio Toyoda (ktorý sa na Rally Finland zviedol na sedadle spolujazdca po boku Tommiho Mäkinena, ktorý sa rally zúčastnil ako jeden z predjazdcov a za volantom Toyoty GT68) potvrdil, že prípadná budúcnosť Toyoty vo WRC sa zvažuje a on osobne by na nej záujem mal a poznamenal, že „Toyota má rally vo svojej DNA."

Testovanie Yarisu WRC začalo v marci tohto roku na šotoline v talianskom Toskánsku a pokračovalo na šotoline vo Francúzsku a na Sardínii, za volantom taktiež sedela dvojica Stéphane Sarrazin, Sebastian Lindholm.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri