Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Takto bude vyzerať F1 v tomto roku

Friday, 17. 02. 2017 - 09:17, Ľuboš Kašický   

Takto bude vyzerať F1 v tomto roku

V nasledujúcom týždni predstavia tímy F1 svoje nové zbrane. Ako prvý ukázal na webe auto tím Williams. Pozrite sa ako vyzerá.

Britský tím Williams F1 ako posledný ešte nepotvrdil termín predstavenia nového monopostu FW40, no ako prvé sa dostali na svetlo verejnosti jeho štúdiové fotky. Tie dnes uverejnili sesterské portály Autosport a Motorsport.com.

williams-fw40.jpg

Mimochodom v tomto roku britský tím oslavuje 40 rokov od založenia v roku 1977. Vtedy sa Frank Williams nepohodol s Walterom Wolfom. Kanaďan si zobral už hotové auto na novú sezónu, ktoré označil Wolf WR1 a posadil do neho Jody Schecktera, ktorý hneď v úvode v Argentíne vyhral (neskôr pridal ešte víťazstvo v Monaku i Montreale a oslavoval titul vicemajstra, ktorý mu neskôr pomohol na ceste do Maranella). Asketický Frank Williams musel teda začať od nuly, no teraz už vedel, že vie s Patrickom Headom postaviť víťazné auto. Či bude víťaziť aj nový Williams FW40, to sa ukáže až v priebehu sezóny.

williams-fw40-1.jpg

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri