Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  MRC

Takmer sedemdesiat prihlásených na Dobšinskú zimu 2018

Friday, 26. 01. 2018 - 21:08, Public relations   

Takmer sedemdesiat prihlásených na Dobšinskú zimu 2018

Prihlasovanie s redukovaným vkladom končí v piatok 26.1.2018 presne o pol noci. Napriek tomu je na Dobšinskú zimu 2018 už teraz prihlásených takmer sedemdesiat súťažných posádok.

 

Tibor Szabosi;c30i5830-3.jpg

Súťažné posádky, ktoré majú záujem štartovať v rámci podujatia Dobšinská zima 2018 majú na prihlásenie s redukovaným vkladom posledných pár hodín. To totiž končí už dnes o polnoci. Samozrejme, prihlásiť sa bude dať ešte aj v priebehu víkendu a nadchádzajúceho pondelka, to však už súťažiacich vyjde o niekoľko desiatok euro drahšie.

Tibor Szabosi;c30i7656-3.jpg

Okrem už spomínanej informácie by organizátor, čiže Autoklub EHC Dobšinský kopec a Mesto Dobšiná rád upozornil všetkých súťažiacich, že v nadväznosti k Zvláštnym ustanoveniam vydaným k podujatiu Dobšinská zima 2018, administratívne preberanie a výdaj itinerárov bude možné absolvovať už v piatok podvečer od 18:30 hodiny.

Tibor Szabosi;c30i7808-3.jpg

„Chcem upozorniť všetkých súťažiacich, že k administratívnemu preberaniu je potrebné priniesť vytlačenú a kompletne vyplnenú prihlášku. Samozrejme prihláška musí byť, aby bola kompletná, súťažiacim aj podpísaná. V prípade, ak súťažiaci bude mať všetky spomínané dokumenty v poriadku, je možné, ako sme už spomínali, absolvovať už v piatok 2.februára 2018 administratívne a technické preberanie. Súťažiaci tým získajú možnosť vybrať si aj itinerár súťaže deň vopred, pričom v sobotu ráno 3.februára 2018, tak bude mať možnosť bez stresu absolvovať obhliadku tratí. Tá je plánovaná od 6:30 hodiny. Zároveň, piatkovým administratívnym a technickým preberaním aj trochu odľahčí organizátora od návalu preberania chtivých a zbytočného stresu. Odporúčam preto tým súťažiacim, ktorým sa podarí, dôjsť do Dobšinej už v piatok popoludní. Samozrejme servisný park bude rovnako otvorený už od 17:00 hodiny v piatok," vysvetlil Pavol Kušnier, tajomník Dobšinskej zimy 2018.

Tibor Szabosi;c30i7029-1.jpg

Dobšinská zima 2018 odštartuje ako prvé podujatie seriálov RRP a MRC, pričom zoznam prihlásených do dnešného dňa sľubuje účasť súťažných posádok nielen zo Slovenska, ale aj blízkeho zahraničia. Štart súťaže je plánovaný na sobotu 3.februára 2018 od 11:00 hodiny. Cieľ a odovzdávanie cien najlepším posádkam je plánovaný v rovnaký deň od 15:10 hodiny.

plagat-dobsinaska-zima-2018.jpg

Miro Majláth

Poznámka: Tento materiál nie je autorským materiálom www.autosportfoto.sk, redakcia do neho nezasahovala a nezodpovedá preto za prípadné faktické a gramatické chyby. Text neprešiel jazykovou korektúrou.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri