Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Supermotoristický mesiac na Slovakia Ringu

Thursday, 17. 07. 2014 - 18:06, Martin Trenkler   

Supermotoristický mesiac na Slovakia Ringu

Okruh Slovakia Ring predstaví v mesiaci august aj tentokrát dve mimoriadne významné a veľké motoristické podujatia. Najprv to bude populárny nemecký seriál ADAC GT Masters a v druhej polovici mesiaca sa k nám vrátia „GT-čka" v podobe Blancpain Sprint Series, v spojení s Veľkou cenou Slovenskej republiky.

Veľký automobilový festival - ADAC GT Masters, FIA GT Series a VC SR priniesol na okruh Slovakia Ring len minulý rok tisíce divákov. Tentoraz dochádza k dvom zásadným zmenám - FIA GT Series, kde sme videli štartovať napríklad Sébastiena Loeba či Štefana Rosinu, mení svoj názov na Blancpain Sprint Series. Zároveň budú silné GT3 tohto seriálu štartovať spolu s tradičnou Veľkou cenou Slovenskej republiky cestných automobilov. Dve veľké podujatia, spojené do jedného nabitého víkendu - 23.-24. augusta.

Martin Trenkler;mg-2012-1.jpg

August začína najpopulárnejším a najväčším seriálom vozidiel GT3 v Nemecku - ADAC GT Masters. Práve táto krajina dala svetu nádherné stroje ako Audi R8, Porsche 911 či BMW Z4, ktoré zabávajú fanúšikov, spolu s Ferrari, Lamborghini a ďalšími - pod homologáciou FIA GT3. Krásny hluk, super rýchle vozidlá najvyššej GT-špecifikácie, slávne značky a množstvo profesionálnych pilotov:ADAC GT Masters prinesie aj formulový ADAC Formel Masters, no plánované sú aj Lotus Ladies Cup a Suzuki Swift Cup. Na Slovakia Ringu už 8.-10. augusta.

Martin Trenkler;mg-1816-3.jpg

Tibor Szabosi;gh7p7089-2.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri