Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Super víkend plný pretekov

Wednesday, 07. 06. 2023 - 07:59, Public relations   

Super víkend plný pretekov

Skutočne výnimočný víkend zažijú fanúšikovia motoristického športu 9. až 11. júna na okruhu SLOVAKIA RING. Majstrovstvá Európy preteky ťahačov na okruhu FIA ETRC, šampionát cestovných vozidiel TCR Eastern Europe, ale aj historické formuly v akcii, ktorá potrvá od rána do večera.

Tibor Szabosi;asr67908-3.jpg

OMV MaxxMotion super víkend bude patriť k najvýznamnejším podujatiam na okruhu SLOVAKIA RING tento rok. Piaty návrat monumentálnych a absurdne ostrých pretekárskych ťahačov na náš okruh nenechá nikoho chladným. Vyše päťtonové stroje ponúknu opäť štvoro napínavých pretekov v štýle nárazník o nárazník. Uplynulú sezónu dominoval Maďar Norbert Kiss na vozidle zn. MAN. Osemdielna sezóna štartuje 21. mája v talianskom Misane, SLOVAKIA RING je po nedávnom zrušení pretekov na Hungaroringu na rade ako druhý.

Tibor Szabosi;asr67822-7.jpg

Našu rýchlostnú dráhu nebudú okupovať iba veľké ťahače. Súčasťou víkendu je tiež seriál TCR Eastern Europe. Pretekárske cestovné vozidlá špecifikácie TCR sú azda najrozšírenejšou a najobľúbenejšou kategóriou kapotovaných vozidiel. Bohaté štartové pole východoeurópskej odnože má čo povedať aj slovenským fanúšikom. Napokon, hneď prvé preteky sezóny vyhral a šampionát vedie náš Maťo Homola, ktorého uvidíme samozrejme aj u nás.

Tibor Szabosi;asr67077-4.jpg

Do tretice nebudú chýbať ani nádherné a hlučné staré monoposty F1, GP2 či IndyCar. Ak chcete zažiť ozajstný rev vysokootáčkových motorov V10 a V8, nesmiete si nechať ujsť toto exhibičné divadlo seriálu MaxxFormula.

Tibor Szabosi;asr68035-5.jpg

Akcia na trati však neutíchne ani pomedzi to: vždy napínavé a divácky zábavné pohárové seriály uvidíme v podobe Suzuki Swift Cup. K monopostom sa pridá tiež seriál monopostov F4 v rámci populárneho ESET Cupu.

Tibor Szabosi;asr67867-5.jpg

Tým však zábava nekončí, prichystané sú rôzne atrakcie pre rodiny s deťmi, zvierací Malkia Park, motokáry, zraz veteránov, tunerov a truckerov, ale aj kaskadérska šou, autogramiáda (aj s Maťom Homolom) či jazdy vo vojenskom a terénnom areáli.

Tibor Szabosi;asr67793-4.jpg

OMV MaxxMotion super víkend už 9.-11. júna na SLOVAKIA RINGU.

Viac informácii a predpredaj vstupeniek je dostupný na web stránke okruhu.

Tibor Szabosi;asr67708-5.jpg

Okruh SLOVAKIA RING / Areál SLOVAKIA RING

SLOVAKIA RING je profesionálny pretekársky okruh s licenciou FIA 2. stupňa, jediný svojho druhu na Slovensku. S celkovou dĺžkou 5935 m sa radí medzi najdlhšie v Európe. Kvalitatívnymi a bezpečnostnými parametrami vytvára okruh zázemie pre prestížne svetové šampionáty pod hlavičkami FIA a FIM. Od roku 2010 prináša podujatia pre profesionálnych jazdcov, amatérov, firmy a širokú verejnosť.

SLOVAKIA RING pri Orechovej Potôni predstavuje jedinečný areál - jediný svojho druhu na Slovensku. Ponúka možnosti jazdiť na profesionálnom automotodróme, zdokonaliť sa v škole bezpečnej jazdy, vyskúšať si terénnu jazdu vo vynovenom off-road areáli a užiť si relax v hoteli. Súčasťou širšieho areálu je aj Malkia Park - útočisko pre exotické zvieratá a prvá súkromná ZOO na Slovensku poskytujúca útočisko exotickým zvieratám a hlavne mačkovitým šelmám. K vítaným atrakciám patrí tiež Vojenské múzeum so svojou zbierkou exponátov z čias Česko-slovenskej ľudovej armády. Pre všetkých, ktorí si chcú preveriť a zdokonaliť svoje jazdecké zručnosti - či už na aute alebo motocykle, je pripravené profesionálne CENTRUM BEZPEČNEJ JAZDY s najmodernejším tréningovým cvičiskom v strednej Európe. Po aktívnom výkone si môžete dopriať výdatný obed či večeru v reštaurácii Ring a Hoteli Ring***, ktorý ponúka komfortné ubytovanie. Poslednou akvizíciou v areáli je špičkové Slovenské motokárové centrum a jeho vonkajšia dráha dlhá 1170m. To ponúka bezkonkurenčný priestor pre aktívne jazdy na motokárach pre deti, dospelých ale aj majiteľov vlastných motokár či menších motocyklov. Centrum a dráha je ako jediná na Slovensku homologizovaná licenciou CIK-FIA.

GENERÁLNYM REKLAMNÝM PARTNEROM OKUHU JE OMV SLOVENSKO.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri