Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Subaru Rally Team Komárno na Dobšinskom kopci s premiérou

Friday, 20. 07. 2018 - 10:17, Public relations   

Subaru Rally Team Komárno na Dobšinskom kopci s premiérou

V poradí už tretie preteky automobilov do vrchu absolvuje Subaru Rally Team Komárno. V Dobšinej sa tím predstaví premiérovo a to isté platí aj o jazdcovi Robovi Šútorovi.

 

Tibor Szabosi;c30i7445-13.jpg

„Na Dobšinskom kopci som ešte nikdy nejazdil, čiže to bude moja premiéra. Debut tu bude mať zároveň aj Subaru Rally Team Komárno, takže všetko to bude mať pre nás akúsi inú príchuť. A ja sa na to veľmi teším. Po podujatí Slovakia Baba, kde ma trochu potrápila moja Škoda Octavia, sa nám ju podarilo opraviť. Pevne verím, že bude už fungovať tak ako má. Pred odchodom do Dobšinej sme mali krátky test pri ktorom som poriadne odskúšal funkčnosť auta. Dúfam, že v Dobšinej všetko dopadne presne podľa našich predstáv. Rád by som poďakoval Subaru Rally Teamu Komárno za podporu a možnosť štartovať na podujatí zaradenom do seriálu FIA European Hill Climb Championship po boku výnimočných jazdcov z celej Európy," povedal Róbert Šútor pred tohtoročným Dobšinským kopcom.

Tibor Szabosi;c30i8089-13.jpg

XXXV. Dobšinský kopec 2018 odštartuje v dňoch 21. - 22.7.2018 ako jediné slovenské podujatie zaradené do seriálu FIA European Hill Climb Championship 2018. Na trati dlhej 6810 metrov si medzi sebou porovná viac ako stopäťdesiatpäť jazdcov z deviatich európskych krajín. V sobotu 21.7.2018 sú plánované dve tréningové jazdy, ktoré odštartujú o 9:00 a 13:00 hodine. V nedeľu 22.7.2018 už pôjde do tuhého, keďže v pláne je dvojica súťažných jázd, ktoré zároveň určia konečné poradie, ale aj víťazov jednotlivých šampionátov v absolútnom poradí, ale aj víťazov jednotlivých skupín, či tried. Súťažné jazdy majú naplánovaný štart od 8:30 a 13:00 hodine.

Tibor Szabosi;c30i6582-13.jpg

Subaru Rally Team Komárno, M. Majláth

Poznámka: Tento materiál nie je autorským materiálom www.autosportfoto.sk, redakcia do neho nezasahovala a nezodpovedá preto za prípadné faktické a gramatické chyby. Text neprešiel jazykovou korektúrou.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri