Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Subaru Komárno si chce Rallye Tatry poriadne užiť

Thursday, 23. 10. 2014 - 08:42, Miroslav Majláth   

Subaru Komárno si chce Rallye Tatry poriadne užiť

Mário Csente s Petrom Těšínskym mali pred tohtoročnou sezónou v pláne zabojovať o dobrý výsledok v triede 3. Následná súhra technických porúch im v splnení tohto cieľa zabránila.


Tibor Szabosi;h7p6213-2.jpg

„Tohtoročná rally sezóna k nám nebola zhovievavá. Zatiaľ čo naša konkurencia bojovala viac menej bez problémov, nás prenasledovali technické poruchy. No aj také vie byť rally a preto trea na to čo možno najskôr zabudnúť," začal s rozprávaním Mário Csente.

Tibor Szabosi;h7p5508-3.jpg

„V Poprade sme si chceli spoločne s Petrom trochu napraviť náladu a chceli sme štartovať s vozidlom Subaru Impreza WRC od Jaromíra Tomaštíka, ale tento krok nám nevyšiel, keďže toto WRC-čko má ešte nejaký mesiac platnú homologáciu a na Slovensku tým pádom štatovať nesmie. Výsledok nášho snaženia je teda taký, že sa na štart postavíme s našim Subaru Impreza WRX Sti N15. Nevadí, ideme si to napriek tomu na Rallye Tatry do Popradu s Petrom poriadne užiť. Nemáme už o čo bojovať, tak si to v prvom rade chceme poriadne užiť a ak sa podarí urobiť aj nejaký dobrý výsledok. Dúfam, že naša snaha bude odmenená rovnakým umiestnením ako v minulom roku, keď sme v triede 3 dosiahli na tretie miesto. Ak by sa nám to podarilo bol by som veľmi rád, keďže pre mňa je Rallye Tatry v tomto roku posledná súťaž. Hneď po nej totiž idem na operáciu a za volant súťažného auta sa určite neposadím minimálne pol roka, čiže do štartu budúcoročnej sezóny, ktorú ak sa podarí by sme radi absolvovali s vozidlom špecifikácie WRC," doplnil Mário Csente.

Tibor Szabosi;h7p7510-3.jpg

Podujatie pod názvom 41. Rallye Tatry odštartuje v Poprade ako posledné kolo tohtoročného slovenského šampionátu. Posádky, ktoré na ňom chcú uspieť musia absolvovať celkovo viac ako stotridsať kilometrov dlhú trať. V tomto objeme je započítaných už aj vyše deväťdesiatštyri ostrých kilometrov, ktoré sú rozdelené do siedmych meraných úsekov. Meno víťaza, ale aj to, ako sa darilo posádke slovenského Subaru Komárno Rally Temu sa dozvieme už v sobotu (25.10.2014) o 15-tej hodine.

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri