Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Subaru Komárno na Eger Rallye so „Srnkom“

Thursday, 26. 03. 2015 - 22:16, Miroslav Majláth   

Subaru Komárno na Eger Rallye so „Srnkom“

Bielo-modré Subaru Impreza WRX STi tímu Subaru Komárno si vyskúša na Eger Rallye Tomáš „Srnka" Ondrej so spolujazdcom Petrom Těšínskym.


Tibor Szabosi;h7p6979-2.jpg

Po tom, čo v rámci posledného minuloročného rally podujatia na Hungaroringu reprezentoval Subaru Komárno Rally Team Jozef Béreš starší, prichádza aj v rámci úvodného podujatia Majstrovstiev Slovenska v rally 2015 na sedačke jazdca opäť zmena. Na Eger Rallye si bielo-modré Subaru Impreza WRX STi premiérovo vyskúša rožňavský jazdec Tomáš Ondrej, ktorého opäť premiérovo bude navigovať stabilný spolujazdec komárňanského tímu Petr Těšínsky.

Tibor Szabosi;o8c7697.jpg

Prečo sa na štart úvodnej súťaže tohtoročnej sezóny postaví spoločne práve táto dvojica nám vysvetlil manažér Subaru Komárno Rally Teamu, Mário Csente: „Veľmi som chcel štartovať v Egeri ja sám, ale na konci minulého roku som absolvoval operáciu bederného kĺbu a rehabilitácia trvá dlhšie ako zimná sezóna. Skúšal som presvedčiť lekárov, že som v poriadku, ale jednoducho mi vysvetlili, že sa tak síce možno cítim, ale nie je to tak. Na Eger Rallye som sa preto dohodol s Tomášom „Srnkom" Ondrejom. A keďže s mojim stabilným spolujazdcom, Petrom Těšínskym sme dohodnutí na spolupráci počas celej tohtoročnej sezóny, dohodol som sa s Tomášom, že ho bude navigovať práve Petr. Som rád, že túto myšlienku prijal aj Srnka a sám som zvedaví, ako im to bude v aute spolu fungovať, verím však, že to bude bez problémov a uvidíme naše Subaru až na cieľovej rampe. V Prešove, ak mi to lekári povolia, by som už mal za volantom sedieť ja. Teraz si Eger užijem z druhej strany, z tej manažérskej. Rád by som ešte poďakoval partnerom nášho tímu, že aj oni túto neštandartnú situáciu pochopili a ostali nám verní."

Miro Majláth

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri